Jacksont Drag Queen-ek inspirálják

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

janet JacksonJanet Jacksont annyira lenyűgözi a temérdek transzvesztita akik utánozni próbálják produkcióját, hogy ő maga is szeretne az lenni.

Az énekesnő elismerte, hogy mindig megnézi a drag queen-ek produkciót mikor tudomására jut, hogy Janet Jackson számmal lépnek fel - és némelyik egyszerűen elképesztő.

Kuncogva meséli: "Egyikük Chicagoban volt a Batonben néhány éve. Nagyon szép munkát végzett. Aztán volt egy Atlantában a Jungleben. Ő is csodás volt. Tényleg tanulmányoznak... (és) még hozzá is tesznek amit nagyon imádok. Többet nyújtanak mint én magam és ezt szeretem. Mikor először jártam a Batonben Chicagoban és láttam ezt a műsort velem volt néhány táncosom. Aztán azt mondtam nekik, hogy fel kell pörögjünk mert ezek a ribancok túltesznek rajtunk. Annyi nőiesség sugárzik belőlük, hogy mellettük mi fiúknak látszunk a színpadon."

Janet Jackson
Janet Jackson

Janet elmondta az Eonline.com-nak, hogy amit a drag queenek előadásaiban lát beépíti a színpadi műsorába.
"Minden képességünkkel próbáljuk ezt a nagyon nőies megközelítést beépíteni az előadásainkba."
Szívesen "beöltözne drag-be" egy fotózás kedvéért: -"Nagyon mókás lenne egy egész komoly címlapos sokoldalas szerkesztői riport velem drag queen-ként tetőtől talpig. Nagyon élvezném."

PinkVanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook