Köszönöm megvagyok, nem szeretnék celeb lenni

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

sárközi anita sárközi anita

Sárközi Anita ma már a legtöbb zenekedvelő számára fogalom. Pontosítok: az igényes zene kedvelőinek. Interjúnkon a rá jellemző kedvességgel és szerénységgel jelent meg, és annak ellenére hogy róla szólt a beszélgetésünk, számtalanszor tért ki különböző emberekre, akik segítették munkájában és akik nélkül ma nem lenne híresség.


Pályafutásod még 1987-ben kezdődött, és azóta is tündökölsz. A mai énekesnők többsége nem mondhatja el magáról, hogy ennyi éve van a pályán és töretlen a siker. Rengeteg külföldi díjat kaptál, és számtalan elismerést a Demjén-feldolgozáslemezt illetően. Minden albumoddal megújulsz, ami nem lehet könnyű ennyi év után is...

Valóban sok év eltelt azóta, de úgy érzem, egy igazi előadónak mindig tudnia kell valami újat mutatnia, ami nem megjátszás, hanem egy új rész önmagából. A munkám terén maximalista vagyok és igyekszem megfelelni a rajongók és a saját elvárásaimnak is, ami nem könnyű, de fantasztikus feladat.

A 7. albumod 2008-ban jelent meg, várható a közeljövőben újabb lemez? Vagy most kizárólag a fellépéseidre fogsz koncentrálni?

Azt szoktam mondani hogy a jó munkához idő kell, így a lemezkészítést sem siettetem el, mert azt akarom hogy ez is a megszokott igényességet tükrözze. Habár a tavalyi év nem volt a legjobb fellépések szempontjából, a 2010 ezzel szemben maximális lehetőségeket ad, és bízom benne hogy ez folytatódni is fog! Életem legnagyobb boldogsága az, hogy elmondhatom, 20 év után is kíváncsiak rám az emberek.

sárközi anita

A rengeteg felkérésed mellett a jótékonykodásra is szánsz időt; állatokért, beteg gyermekekért állsz ki, ami azt hiszem a másik nagyon fontos lépés egy híres embertől; hogy példát mutasson. A következő nagy jótékonykodási műsor az AIDS Gála lesz, amin te is a fellépők között vagy, készülsz már rá?

Készülök, és nagy izgalommal várom azt az estét! Ez egy jótékonysági est lesz, a bevétel a bejegyzés alatt álló Összefogás a Toleranciáért Alapítvány részére lesz felajánlva.

Az AIDS Gálát Amanda Elstak transzszexuális műsorvezető szervezi, aki szinte az összes műsorába elhív téged fellépni. A Tolerancia Díjátadó Gálán is részt vettél, ráadásul a díjazottak között voltál. Milyen érzés volt átvenni a legtoleránsabb popénekesnőnek járó díjat?

Amandával évek óta jó barátságot ápolok. Nagyon jó ember, aki ki tudja használni a népszerűség adta lehetőségeket; rengeteg műsort szervez, jótékonykodik és az egyik nagyszabású estje volt a Tolerancia Díjátadó Gála. Elmondhatatlanul jó érzés volt ott lenni, részt venni benne és nagyon hálás vagyok a díjért! A tolerancia a mai világ legfontosabb értékei közé tartozik, amit minden embernek meg kellene tanulnia fejleszteni önmagában. Én imádom a melegeket, rengeteg barátom van közöttük, és ki is állok mellettük bármikor, ha arról van szó.

A magánéletedről sosem beszélsz. Pedig akkor valószínűleg te is bekerülnél a bulvár újságokba, és lehetséges hogy még többen ismernének, többet beszélnének rólad az emberek. Nem vonz egy kicsit sem ez a "másik út"?

A magánéletem tabu. Sosem  éreztem szükségét, hogy kiteregessem és ezáltal váljak híressé. Nem kell mindennap a bulvárlapok címlapján lenni ahhoz, hogy legyenek felkéréseim. Több mint 20 évig kibírtam bulvársztorik nélkül, ezután sem fognak hiányozni.

Ezek szerint most életed egyik legjobb korszakát éled, sok a felkérés, a rajongók imádnak...minden tökéletes?

Most bátram merem mondani hogy igen, szinte tökéletes az életem. Rengeteg munkám van, készülök az önálló lemezemre, meg egy meglepetés számra is, amit a Transtolerance együttes albumára készítek. Továbbra is énekesnő szeretnék maradni, dolgozni, a celebséget pedig meghagyom másnak.

 

sztarcelebhirek.com

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook