Darkie

Szia darkie!

Lehet, hogy meglepődsz azon, amit most írok, lehet, hogy nem, de harminchat évesen is ugyanaz az ember leszel, aki most vagy. Leszámítva, hogy már tisztában leszel azzal, hogy miért érezted mindig furcsának magad, miért nem tudtál azonosulni teljesen sem a heteroszexuális, sem a leszbikus léttel, de még a női léttel sem. Így van, rájössz majd, hogy nem vagy egyedül a világon ezzel az érzéssel, és ettől megkönnyebbülsz és megnyugszol. Felvállalod az identitásodat, beleveted magad az aktivizmusba, és lelkesen magyarázod majd az embereknek, hogy mit is jelent queer-nek lenni.

Szeretném azt írni, hogy minden rendben lesz, de nem teszem. Ugyanúgy lesznek hullámhegyek és hullámvölgyek, ugyanúgy fogsz nevetni és sírni, szeretni és gyűlölni, rossz döntéseket hozni és hibákat elkövetni, de túléled. A lényeg, hogy ne agyalj! Fogadd el és menj tovább. Aki számít az életedben, az nem ítélkezik, hanem feltétel nélkül szeret.

A szerelem is megtalál, méghozzá egy nagy szerelem, szó szerint ő talál meg téged :) egy biszexuális fiú lesz a párod, aki tud rólad mindent, és elfogad, támogat, és teljes szívéből szeret, szóval nyugi, nem lesz gond azzal, hogy hogyan mondd el neki :) érzelmi és szexuális téren is megtalálod benne azt, akire szükséged van.

A családodtól kicsit eltávolodsz majd, kitől jobban, kitől kevésbé, de ez nem is baj, mert végre megtalálod majd a saját életed. Kanyargós lesz az utad, és nem biztos, hogy oda vezet, ahová eredetileg indultál, de ez így van jól. Légy kicsit rugalmasabb, lazíts, élj a jelenben és élvezd a pillanatot, mert csak az számít igazán.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook