A pinkvanilla hamarosan átalakul

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Belföld

A pinkvanilla.hu hamarosan megújul, új arculattal, új designnal és kibővített profillal jelentkezünk. Ez azzal fog járni, hogy a közeljövőben előfordulhat, hogy hosszabb rövidebb ideig nem lesz elérhető az oldal. Türelmedet és megértésedet kérjük ezzel kapcsolatban.

A fórumot lezárjuk, tartalmát archiváljuk és továbbra is elérhető lesz.

A pinkvanilla.hu főoldalon lévő felhasználói fiókok illetve az azokhoz tartozó fotók és privát üzenetek törlésre kerülnek ezért arra kérünk, hogy  minden olyan adatot, információt amit meg szeretnél őrizni, ments el legkésőbb 2018. augusztus 15-ig! Az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Fontos: ezek az információk nem érvényesek a tstarts.pinkvanilla.hu és a leszbi.pinkvanilla.hu oldalakon lévő felhasználói fiókokra, azok továbbra is megmaradnak!

A megújult oldalon folyamatosan fogunk közzé tenni cikkeket, híreket, programajánlókat és ezzel párhuzamosan új szolgáltatásként hírlevél küldést indítunk Pinkvanilla hírlevél címmel. Havonta tervezzük információk megosztását tágabb értelemben vett emberi jogi témában különös tekintettel a szexuális irányultság és a nemi identitás témaköreire, itt tudsz feliratkozni ráhttp://pinkvanilla.hu/hirlevel Ha nem iratkozol fel a linken akkor nem fogunk számodra több levelet küldeni augusztus 15 után semmilyen témában és az email címed is végleges törlésre kerül az adatbázisunkból.

Ajánljuk figyelmedbe a Transvanilla Transznemű Egyesület transz témájú hírlevelét is amire itt tudsz feliratkozni: http://transvanilla.hu/hirlevel/modify

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook