Hugh Hefner úttörőként küzdött a melegek jogaiért

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Bulvár

image Playboy

A szőke nőkért rajongó Playboy alapítóról szóló új filmben szó esik minderről.
A Hugh Hefner: Playboy, Aktivista és Lázadó című filmben egy rövid sci-fi történetet idéznek fel ami a korai Playboy számok egyikében jelent meg. A sztori egy heteroszexuális férfi megpróbáltatásairól szól egy olyan világban ahol a homoszexualitás az általános.

 

1955-ben sok nemtetszést kifejező levél érkezett emiatt a szerkesztőségbe amelyekből közöltek is le a következő számban néhányat. Hefner válasza elég hatásosra sikeredett: "Ha csúnya dolog a heterokat bántani egy meleg társadalomban, akkor mindez fordítva is ugyanolyan rossz."

hugh hefner


Egy a közelmúltban megjelent életrajz azt állítja, hogy Hefner maga is szerzett homoszexuális tapasztalatokat szexualitásának megélése során. A könyvet maga Hefner az egyik egyik leghitelesebb életrajzának nevezte.

A 83 éves playboy nemrég azt nyilatkozta a meleg házasság szerinte nem árt senkinek. "Az a hozzáállás, hogy a házasság intézményét lerombolja az azonos neműek számára való lehetőség, egyszerűen nevetséges. Ezügyben a heteroszexuálisok saját maguk is egész jól haladnak."

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook