csütörtök márc. 28

oRSi

Drága Te, Én, Mi!

Emlékképek hada nyüzsög fejemben rólad… Folyton egyedül, a Nagy Harccal, melyet magadnak kellett megvívnod… Pontosan tizenegy évvel ezelőtt. Igen, még csak 17 évesen.. Tudom, akkoriban magányos voltál és zavarodott! Próbáltam mindenben megoldást találni, segíteni neked, de akkoriban nem lehetett! Nem tudtam, mi a megfelelő válasz! Éjjeled és nappalod ezzel telt…. Emlékszem. Folyton sötét köd gomolygott szobádban, még akkor is amikor besütött a nap. Nem szeretted a napot, jobban tudtál velem beszélgetni, ha a hold sütött be ablakunkon… Éjjeleket töltöttünk az ágy szélén ülve, némán beszélgetve. Te nem tudtad, hogy ott vagyok, de ott ültem melletted és bíztam benne, hogy megérted egyszer miért… Gyakran feltetted a kérdést. „Miért?” „Miért pont én?” Nem hallottad válaszom, mert nem tudtam megszólalni, csak megfogtam kezed…. Minden így kezdődött… 

Jól tetted mindazt, amit ezen az úton megléptél! Soha sem kételkedtem érzéseid és döntéseid tiszta és végérvényes voltában! Akartad! Akartad, de féltél. Mindentől féltél… Akkor még nem tudtad kivel megosztani magányodból és bátortalanságodból eredő érzéseket. Magaddal kellett minden harcot megvívnod, míg körülötted forgott a világ és hosszú-hosszú időn keresztül meg sem állt… idővel azonban lassult minden, s e lassulásnak köszönheted mostani éned, aki még mindig fél és sokszor bizonytalan, de nem a szerelemben, hanem a világban. A körülötte mozgó mocskos világ valójában…

Minden egyes éved egy állomásnak tekinthető, ha visszanézel velem… Tudom, hogy van merszed visszanézni, hiszen te építetted fel magadnak saját kis világodat, melyből lassan előbújva válaszokat kaptál, ha nem is mindenre, de a legnagyobbakra igen! Akkor is tisztában voltál azzal, mennyire fontos velem megvitatnod minden apró érzést, mely nap mint kötelet akaszt nyakadba!

Előttem van a kép és az érzés, amikor megláttad azt a nőt, akibe végérvényesen és plátóin beleszerettél örökre, pedig tudtad, soha nem lehet a tiéd… véget nem érő éjjeleket kínlódtál végig a magány és szenvedés oldalán, mert nem kaphattad meg soha. Félelmetes és felemelő érzés volt egyben, mikor arra gondoltál, egyszer talán… de nem lett talán és ezt elfogadtad, de megmaradt benned örökre az érzés, mely nem is biztos Neki szólt, talán magadnak és az identitásodnak! Annak, hogy megtanultad ki vagy, milyen lény és hogyan szeretnél szeretni valakit! Megtanultad!

Megfogalmaztál magadban olyan érzéseket és elhelyeztél olyan alapköveket az életedben, amiről tudom, hogy örökké ott lesznek és megrengethetetlenek! Mert ilyen vagy!  Mert becsülsz, imádsz és szeretsz! Te így szeretsz! Soha ne hidd el a csalóknak, hogy ez nem tiszta és nem helyes, mert neked az!

Idővel, be merted magadnak vallani, hogy számodra a Nők csodálatosak és egyedülálló személyek, mindentől különböző, megfoghatatlan voltjukban. Ne szégyelld hát, hogy ezt szereted.

Akkoriban, még az elején mindent akartál egyszerre és semmit egyben. Örülök, hogy az egész áradat lassú hömpölygéssé alakult, hiszen így minden megkapta igazi értelmét, és lassan de biztosan ismerted meg önmagad!

Regényeket írhatnék rólad és éveidről, de nem teszem, mert most ez nem az a lap…

Viszont szeretnék rámutatni arra a tényre, hogy igaz a mondás „amit valójában szeretnél, elérhető”. Megkaptad! Ott vagy, azzal az Emberrel, akit szíved legmélyebb bugyrában hordasz és a világ minden kincséért sem cserélnél el! Pedig nézz szembe a tényekkel, vannak problémák és csalódások, de harcoltál!! Harcoltál Érte és Magadért éveken keresztül és most ott van melletted, még ha sokszor rettenetesen fáj is a szerelem vele! Kívánságodnak eleget téve éjjelente átfonhatod körülötte karjaidat és tudod, olyankor  egy más világ lép a színre. A világ, ami csak a Tiétek! Harcolj és küzdj továbbra is, hiszen megéri, mert a boldogságot nem szabad hagyni csak azért, mert néha megremeg! Ne foglalkozz a mások által felállított normákkal, hiszen mindenki a saját normáival születik és éli életét, s csak akkor lehetsz boldog, ha a sajátjaidat elfogadod és büszke vagy rájuk!

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook