kedd ápr. 20

Kim Petrast a transzszexuális énekesnőt 16 évesen megműtötték

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

kim petrasA 16 éves transzszexuális lány 2 éves kora óta tudatában volt női nemi identitásának és novemberben titokban át is esett egy nemváltoztató operáción. Valószínűleg ezzel ő lehet a legfiatalabb a világon akin hasonló operációt hajtottak végre.


Az operációt teljes egészében a német egészségügyi rendszer finanszírozta. Kim 12 éves kora óta áll hormonkezelés alatt és a műtétet javasló pszichológusok egyöntetűen úgy vélik kétség sem férhet hozzá, hogy Kim valójában egy lány aki fiútestbe született.

A Frankfurti Egyetemi Kórház nemi identitásbeli problémákkal foglalkozó orvosa Dr. Bernd Meyenburg azt mondja nagyon kevesen foglalkoznak a transzszexualitás kialakulásával. A családok csak vándorolnak egyik pszichiátertől a másikig.

kim petras
Kim 2008-ban

-"Én mindig elleneztem hasonló jellegű műtétek végrehajtását gyermekeken, de amikor saját szememmel láttam egy betegemen, hogy milyen nagyszerűen beilleszkedett miután külföldön még tinédzser korában átesett az operáción, rá kellett jönnöm bizonyos esetekben ez a helyes döntés. Kim esete pont ilyen - ő mindig tudta mit szeretne."

Petras rendkívül elégedett a műtét eredményével. -"Azt kérdezik tőlem, hogy nőnek érzem e magam - de az igazság az én mindig is annak éreztem - csak rossz testbe voltam zárva."-mondja.-"Végre élvezhetem majd az úszást, és hordhatok bikinit, probléma nélkül öltözhetek át az öltözőben, minden megváltozott a műtét óta. Alig várom, hogy meg is tehessem ezeket a dolgokat."

Kim blogja
Kim MySpace oldala
Kim YouTube csatornája

Korábban Kimről a pinkvanilla.hu-n

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook