vasárnap ápr. 21

T* gyalogos és kerékpáros túra - 2013 augusztus 03.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
T* Piknik T* Piknik

A TransVanilla Egyesület augusztus 03.-án szombaton egy túrával egybekötött pikniket szervez transzneműeknek és barátaiknak. Csatlakozhatsz a gyalogos vagy akár a biciklis csoporthoz is.
Ez jó  alkalom arra, hogy együtt legyünk, együnk-igyunk,  kutyát sétáltassunk, csevegjünk, játsszunk, ismerkedjünk és pihengessünk a szabadban.Nagy-Szénás Tanösvény A Szénás-hegycsoport Budapest mellett, Nagykovácsi határában terül el. Az egyedülálló természeti értékeket a gondosan megtervezett, 2,4 km hosszú tanösvényt végigjárva ismerheti meg a látogató.

A terület különlegességét több olyan bennszülött növényfaj adja, melyek nagyon kis területen terjedtek el. Ilyen például a pilisi len, az István-király szegfű, a budai berkenye vagy a magyar gurgolya. A tanösvényt bemutató füzet letölthető.

A tanösvény útvonalát egy olyan bennszülött növény levele és termése jelzi, amely a világon sehol máshol nem található meg, csak a Budai-hegységben. Hogy melyik ez a növény? Bárki megtudhatja, aki megfejti a füzet végén található rejtvényt. Ehhez persze figyelmesen el kell olvasni az egyes állomások ismertetéseit.

Részvételi szándék jelzése és bővebb információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

Ajánlott kényelmes cipő, megfelelő öltözet, bőséges folyadék,  szúnyog-kullancs riasztó és naptej.

transvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook