kedd márc. 19

T* piknik - 2012 június 16.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
transvanilla egyesület T* Piknik

A TransVanilla Egyesület június 16.-án Kamaraerdőn bográcsozást szervez transzneműeknek és barátaiknak.

Ez jó  alkalom arra, hogy együtt legyünk, együnk-igyunk,  kutyát sétáltassunk, csevegjünk, játsszunk, ismerkedjünk és pihengessünk a szabadban.

Ajánlott kényelmes cipő és megfelelő öltözet.

Részvételi szándék jelzése és bővebb információ:   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

 

Kamaraerdő élővilága

Kamaraerdő területén a cseres-tölgyes erdőtársulás számára kedvezőek a létfeltételek. Fő fafajok a cser- és a kocsánytalan tölgy. Mellettük elegyfafajok például a kőris, a mezei juhar, barkócaberkenye és a szilfa. A cserjeszintben a galagonya, fagyal, ostormén bangita, húsos som, csíkos kecskerágó és kökény érzi jól magát. A természetes állományokon belül is egyre nagyobb területeket hódít meg az idegenhonos zöld juhar.

Madarak közül jellemző az egerészölyv, a fekete harkály, zöld küllő, nagy fakopáncs, vetési varjú, szajkó, meggyvágó, csuszka, zöldike, erdei pinty, őszapó, vörösbegy, fülemüle, széncinege, kék cinege, barátcinege, seregély és a fekete rigó.

A nagyvadfajokat a területen az őzek képviselik. Kamaraerdőben az emlősök közül még borzok, rókák, sünök, vakondok és cickányok, egerek, pockok és pelék élnek.

transvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook