szombat ápr. 20

Lady Gaga transzszexuálisokat toboroz klipjéhez

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
image lady gaga

Lady Gaga új lemezének első klipjéhez New Yorkban keres transzszexuálisokat - a Born This Way-ről egyelőre pont ennyit tudni, de már ez is felizgatta az internetet. Szerda este egy párizsi divatbemutatón lehet majd egy részletet hallani az albumból, először a világtörténelem folyamán.

 



Lady Gaga klipjei eddig is eseményszámba mentek, és úgy tűnik, így lesz ez a jövőben is. Most például egyetlen információmorzsa elég volt ahhoz, hogy felizgassa az internetet: az az értesülés (vagy pletyka), hogy az énekesnő és kísérete a hétvégén részt vett egy New York-i transzszexuális bulin, szereplőket keresve a Born This Way klipjéhez. Ezt a jövő héten kezdik forgatni, de ennél többet nem tudni róla. A csavar egyébként az, hogy a Born This Way azt jelenti: Ilyennek született (vagy születtem), míg transzszexuálisnak azokat nevezik, akik más neműnek érzik magukat, vagy más neműként élik életüket, mint aminek "biológiailag" születtek.

A nagylemez beharangozása már régóta tart, tudjuk róla, hogy remekmű és egy egész generáció himnusza lesz, illetve RedOne producer most még azt is elárulta, hogy a címadó dal "gyönyörű" - de arról, hogy konkrétan maga a zene milyen, csak olyan homályos ígéreteket ismerünk, hogy az elektronikus zene és a rock (vagy metál?) összeházasítását kellene elképzelnünk. Épp ezért várja a világ lélegzetvisszafojtva Thierry Mugler szerda esti, párizsi divatbemutatóját. Ennek ugyanis Lady Gaga lesz a zenei igazgatója, és itt mutat először valamit a lemezből: egy direkt "a show + a ruhák" kívánalmaihoz szabott remixváltozatot egy meg nem nevezett számból.

A divat világával igen jó kapcsolatot ápoló (és rendre elképesztő öltözékekkel előálló) Lady Gaga a Born This Way című dalt majd február 13-án, a Grammy-díj gáláján énekli el először nyilvánosan. A nagylemez pedig május 23-án jelenik meg.

Forrás: Quart.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook