Body Alchemy

Értékelés: / 2
PoorBest 
Szerző: Loren Cameron
Nyelv: angol
Alcím: Transseual Portraits
Besorolás: transznemű
body alchemyAz "Emberi Test Alkémiája" egy olyan könnyed stílusú könyv, amit az elejétól a végéig egy óra alatt ki lehet olvasni, s amit valószínűleg újra kezébe vesz az ember, hogy újra megnézze a könyv lapjain található, különböző embereket ábrázoló képeket.
A könyv közepe táján egy rövid rész bemutatja a transzszexuális férfi nemiszerveket és mellkast. A képek nyíltak és informatívak. Ha valaha is kíváncsi voltál rá, hogy hogyan nézhet ki egy transzszexuális férfi nemiszerve, akkor ez a legjobb forrás, hogy megtudd.
A könyv többi részében láthatunk még képeket transzszexuális férfiakról a saját környezetükben, legyen az egy tornaterem, egy szolgálatban lévő rendőrautó, vagy egy építkezési terület. Találunk leírást a transzexuálisok közösségében fellelhető egyéb irányzatokról is, a leíró szövegek a rövidke magyarázatoktól a kisebb esszékig terjednek.
Ha létezik bármilyen feltételezés vagy sztereotípia, hogy hogyan kellene egy transzszexuális férfinak kinéznie, hát ez a könyv eloszlatja ezeket. Ezek az emberek az élet legkülönbözőbb területein dolgoznak, különféle korúak, testfelépítésüek: a karcsú szörfös fiútól a hatalmas izmokkal rendelkező bodybuilder-ig, találunk közöttük anglo-amerikait, latint, feketét vagy ázsiait.
Egy fejezetet szentelnek Loren-nek és partnerének Kay-nek. Loren arról is ír, hogy milyen meleg FTM-nek lenni.

Megrendelhető

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook