Elzus

Kedves Múltbélim!

A nevem Elzus és bár a nevem nyanyás, mégis ezt választottam. Emlékszem, amikor Anikó néni megbántott és megszorítottad a karját 2008-ban és kirohantál a napköziből a 45-ös buszhoz, hogy vegyen fel-és kinyitották neked, pedig esett az eső és a buszsofőr is elment volna végre. Anikó  néni csúfolt a nőies viselkedésed miatt, Moira  néni is lenézett  amiatt, hogy farkasbőrbe bújt bárány vagy-egy virágszál az ifjú férfiban. Rendszeresen b-zott a  tanáriban téged.

Mégis kiálltál magadért-ez most sincs másképp, bár volt egy negatív időszakom, javaslom legyél bátrabb!-  Imádod  a hercegnőket és te is Barbie Rapunzel akartál lenni, mindig táncolsz az átváltozásos résznél a zenéjére-az ír zenei feelingje miatt-. Félsz, hogy sosem leszel igazi nő és sosem maradsz olyan tiszta és sosem fogod szeretni azt, aki vagy-mert fel fogsz nőni.

Csak megnyugtatásképp; Felnőttél 2016-ban, viszont ugyanazokat a meséket és ízeket, és barátokat szereted (Ági és Erzsi és Geri), akiket akkor szerettél.  A nővé válásod testileg ugyan késik, de lelkileg minden nappal fejlődni fog.

Jól gondold meg kivel kötsz barátságot, mert vagy ő, vagy a hozzátartozója, vagy barátja célpontot láthat benned. Van akivel nem szabad kapcsolatot folytatni.

Merj sorstársakkal találkozni, lesz rá lehetőséged, menj, ismerd meg őket is!

Nem, még mindig nem diplomáztam le, újra kell érettségiznem 2 tantárgyból hogy tovább tudjak tanulni. Tanulj rendesen csibém!

A hastánc sokat fog segíteni neked-tapasztalom- és a lányokkal való lógás-cisz és nem cisz lányokkal egyaránt, mert egy kalap alá való népség vagyunk, az is biztos! Hisztizni és szeretni ugyanúgy tudunk!- .

A nemi helyreállító műtéttől bár tartok, de mégis várom , mert utána kezdhetek igazán élni, sajnos át kell élned 2009-2010 között 4 alsó táji műtéted, és fel kell dolgoznod, ez lesz a kóstolód a gyümölcsöstálból.

Gondolj meg mindent előre, sose cselekedj meggondolatlanul! Én már belefutottam, és nekimentem a falnak vele.

Várj még a pasikkal, én is várok velük-de azért ésszel és jól meggondolva, csábulj el néha ;)!

A műtét jövőre esedékes, ha elkezdem a hormonterápiát, szóval ne aggódj drága, 8 évet még várj, hogy az álmaid tényleg valóra váljanak, mert áll melletted egy olyan ember, akivel most tükörbe nézel, tükör nélkül-de mégis ott van veled. Nem, ő nem az árnyékod, sem a tükörképed, hanem a testvéred.

Puszil, Elzus

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook