Kölyök

Hé!

Kölyök, tudok rólad valamit amit nem nagyon akarsz senkinek elmondani. Főleg mert te se hiszed el. 
Igen tudom hogy meleg vagy! És?

Ne emészd magad, te Így vagy jó! A családod, a barátaid így is szeretni fognak, talán még jobban is. Igen igen...anyu egy picit dühös lesz, v csalódott. Sose akartad hogy csalódjon tudom, de hidd el nemsokára nagyon büszke is lesz rád. Elfogad úgy ahogy vagy!

Ne érezd magad kellemetlenül mutasd meg ki is vagy. Egy igazi kis hős. Sok erőt adsz másoknak ezt jegyezd meg. Ha jól tudom mindig is más akartál lenni mint az átlag nem? Nem akarsz senkire se hasonlítani. Tessék! Más vagy mint az átlag, nagyon is. Máshogy viselkedsz, máshogy örülsz, nevetsz de legfőképp máshogy Szeretsz! Igazán és tiszta szívből. Meg ne felejtsd el a barátaidat akik ugyan úgy melletted vannak. Segítenek ugyan úgy.

Tudod, neked az a legnagyobb bajod hogy érdekelnek a vélemények. Megsúgom, nem sokáig (:
Ám meg így is ugyan az vagy aki akartál lenni, sőt nagyon jó úton haladsz ahhoz hogy ténylegesen azzá a felnőtté válj aki hiányzott mellőled ebben az időszakodban. 
Neked kellett magad mellett lenned más nem nagyon tudott segíteni és mivel ezt átélted így most mindenki mellett ott vagy aki ugyan ezen megy át. Te kellettél volna magadnak. De így megoldottad egyedül ami miatt így utólag nagyon büszke vagyok rád!

Erős vagy, ki tudod állni ezt a próbát is gond nélkül. Szeretsz és szeretve vagy. De a legfontosabb hogy sosem vagy egyedül! 
Egy nap majd le fogsz ülni kint a kertbe a fűbe, és elgondolkodsz ezen az egészen. Nehezen de bevallod magadnak is hogy mi a helyzet és higgy nekem, sokkal jobban fogod érezni magad. Ne keseredj el viszont ha nem találod meg az igazit egyből. Lesz pár kapcsolatod, nagy nő csábász vagy! Törsz majd szíveket s a tiedet is fogják, de ez mindig is így működött.

Idővel megfogod találni a helyed a világban csak tarts ki!

Sok sikert kölyök! Büszke vagyok!

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook