Vexx

Kedves Vexx!

Tudom, hogy mennyire szar volt annak idején "másnak" lenni. Más mint most. Tudom ez így furcsán hangzik, de a múltbéli fájdalmaid tökéletes tükrözése a 20 év alatti társadalomra. Mi az összefüggés? Mielőtt még baromira elkezdenéd magad beleélni VALÓS sebeid nyalogatásába, szeretném jelezni, hogy valójában a nehezén már túl vagy. Igen. Pontosan. Az, hogy egy adott közösségben - legyen pl egy középiskola - tudják nagyon jól, hogy mennyire fiús vagy és hogy komolyan vonzódsz a lányokhoz és ez bennünk agresszivitást, megvetést szül, ez pontosan annak a tükörképe, hogy a fiatal társadalom mennyire agresszív és primitív. Pontosan. Hamarosan ki kerülsz a nagy betűs ÉLETBE, aminek a szabályait TE már jól ismered, neked nincs más dolgod csak önmagadat adni. Ennyi! 

Figy melegnek nem egyenlő kangörcsös minden csajjal kikezdek hülye gyereknek lenni.

Mert valljuk be őszintén, hogy a legtöbb hetero így tekint ránk. De ha még így is lenne a sexőrült meleg mennyivel rosszabb, mint a sexőrült hetero. Megsúgom: SEMENNYIRE! Ma már nem csak a technológia, de az emberség is fejlődik szellemileg. Az embereket elsősorban úgy is azt fogja érdekelni, hogy milyen ember vagy! És te jó ember vagy!

Mert tökmind1, hogy hetero, meleg vagy travi valaki, addig míg van benned emberség, addig míg nem felejtesz el másokon segíteni, addig míg nem felejted el, hogy mindannyian érző lények vagyunk, addig még mosolya elég neked, addig SENKI SEM FOG MEGVETNI! Hidd el, hogy a legtöbben előbb megismerik a személyedet s utána már qrvára nem fogja érdekelni, őket, hogy neked a lányok tetszenek. Fel a fejjel! Neked is lehet teljes az életed, te is lehetsz őszinte és fejlődőképes! Hát ragadd meg te is az örömökkel teli pillanatokat s el ne erezd azokat. Hidd el, addig míg emberséges maradsz, emberként fognak bánni veled.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook