LMBT magazinok

advocateAdvocate

Az Advocate egy meleg és leszbikus magazin amely a meleg és hetero Amerikaiakat érintő témákról szól. Olyan fontos kérdésekről tudósít amelyeket a mainstream média nem mutat be és eljut oda ahova kívülállók nem tudnak.


22 szám/év


Előfizetés: 159.95 $/ 22 szám


Web  

cybersocketCybersocket Web Magazine

Az egyetlen meleg web magazin a világon. Bármit keresel a meleg és leszbikus cybertérben itt rátalálhatsz. A meleg internethasználót és webmestert képben tartja az aktuális webtrendeket illetően és új site-okat is értékel. Sokan az ismert meleg és leszbikus újságírók közül rendszeresen publikálnak a lapban.


12 szám évente


Előfizetés: 35$/12 szám


Web

Cybersocket: The Gay Net Directory

A könyv segítségével nem tudsz elveszni a cybertérben! A 2500 legjobb site leírással több mint 55 kategóriába sorolva! Olyan mintha a meleg és leszbikus internethez kapnál egy telefonkönyvet. Zsebkönyv méretű "útikönyv".


1 szám évente
Ára: 34.95 $ / 1 szám

Megrendelés

 

echelonEchelon

Az egyetlen GLBT üzleti magazin. Sikeres vállalatvezetők és üzletemberek történetei és  bemutatásra kerülnek a GLBT közösség hatásai az üzleti életre. Meleg cégvezetőknek, cégtulajdonosoknak, üzletembereknek, hivatalnokoknak, kormányzati személyeknek és komoly GLBT befektetőknek kötelező olvasmány!


6 szám évente

Előfizetés: 29.95 $ / 6 szám


Web

flavamenFlava Men

A legújabb fekete és latin felnőtt férfi magazin. Erotikus képekkel és a legszexisebb fekete és latin pasikkal.
4 szám évente


Előfizetés: 124.95 $ / 4 szám

Web

freshmenFreshmen

Havonta megjelenő erotikus magazin fiatal férfiakkal. Fiatalos megközelítésben remek képek, sztorik és minden egyéb.
12 szám évente


Előfizetés: 69.95 $ / 12 szám

Web

genreGenre

A gazdag meleg férfiaknak szóló magazin divatról, utazásról és életvezetési kérdésekről szól. Olyan emberekről és történetekről esik szó amelyek és akik kívülesnek az átlagos média és más meleg publikációk látókörén. Tapasztalatokkal és tanácsokkal gazdagítja olvasóit, rámutat a növekvő változatosságra és érdeklődési körökre a meleg társadalomban.
10 szám évente


Előfizetés: 54.95 $


Web

instinctInstinct

Amerika első számú meleg férfimagazinja.A vicces, szexi és okos meleg férfiak magazinja. Divat, szórakozás, egészségügyi és életmódbeli információk egyedülálló perspektívából. Nem veszi magát túl komolyan és mindenből viccet csinál még magából is!
10 szám évente


Előfizetés: 54.95 $ / 10 szám

Web

menMen

Amerika legnagyobb példányszámban eladott erotikus meleg magazinja. Meztelen izmos férfiakról képek, erotikus történetek, video értékelések és más felnőtt dolgok.
12 szám évente


Előfizetés: 69.95 $ / 12 szám

Web

outOut

Az Out Magazine volt Amerika első általános meleg és leszbikus témájú magazinja. Havonta közel félmillióan olvassák. Friss hírek, kultúra, hrességek, fitness és gazadasági tanácsok. Figyelem: a 12 hónapos előfizetéshez jár a negyedévente megjelenő Out Traveller, Amerika első leszbikus és meleg témájú utazási magazinja.
12 szám évente


Előfizetés: 79.95 $


Web

out travelerOut Traveler

Amerika első meleg utazási magazinja volt. Ma már önmagában nem kapható, negyedévente jelenik meg az Out Magazine mellékleteként. Melegbarát hotelek és üdölőhelyek a világban, a legújabb és legnépszerűbb úticélok és utazási trendek.

passportPassport

Amerika első számú meleg és leszbikus utazási magazinja. Stílusos személyes beszámolókkal és izgalmas képekkel minden számban. Beszámolók népszerű és még felfedezetlen helyekről. Útibeszámolók és helyszíni tudósítások a legjobb meleg és leszbikus újságírók tollából. Nemzetközi naptárt tartalmaz meleg és leszbikus eseményekről, fesztiválokról, meleg és leszbikus üzletemberek úticéljait is bemutatják és fórumszerű rovatban utazási tippeket és tanácsokat kaphatunk.
8 szám évente

Előfizetés
: 54.95$ / 8 szám


Web

pozPOZ

HIV vírussal fertőzött embereknek szóló magazin. Egészségügyi és életvezetési tanácsok, információk minden számban. Személyes történetek, hírek, kutatási eredmények és interjúk.Jelenleg nem fizethető elő csak Amerikában sajnos.

Web

pride equalityPride & Equality

Régebben Pride volt csak a címe. Második évadját éli ezen a címen és büszke arra, hogy az első IGAZI magazin a GLBT közösség számára. A P&E nem csak a meleg celebekre fókuszál hanem a GLBT közösség egyes tagjaira. Ahogy a szlogenjük szól: PRIDE and Equality semmi bűbáj. Semmi finomkodás. Csak a valóság.
6 szám évente

Előfizetés: 94.95 & / 6 szám

Web

unzippedUnzipped

Hírmagazin a felnőtt meleg korosztály szórakoztatására. Kitűnő forrás a meleg erotikával kapcsolatos dolgok vásárlói számára. Erotikus képek, party fotók, pornó sztárokkal készült interjúk, meleg weboldalak leírásai, videók, horoszkóp és sok minden más.
12 szám évente


Előfizetés: 74.95 & / 12 szám


Web

transformationTransformation

Egy magazin a Crossdresser és Transznemű közösség számára. Minden számban történetek, cikkek, TV hírek, beszámolók, hirdetések, események, hogyan tanácsok, vidám képregények és minden a témához kapcsolódik. A magazin azoknak a férfiaknak szól akik szeretnek nők lenni.
6 szám évente


Előfizetés: 69.95 $ / 6 szám

curveCurve

Amerika legnagyobb példányszámban eladott leszbikus magazinja. Bemutatnak meleg nőket akik változtatnak a dolgokon, szó van zenéről, könyvekről, a webről, filmekről és televízióról. Merészen vállalják a nehéz témákat is. 10 éve jelenik meg.
8 szám évente


Előfizetés: 52.95 $ / 8 szám

Web

queer ramblingsQueer Ramblings

Leszbikusoknak szőlő művészeti és lifestyle magazin. A nemek és szexualitások széles spektrumát felölelő tartalommal minden queer vagy nemeket figyelmen kívül hagyó ember azonosulhat. Minden szám tele művészettel, képekkel, zenei, film és könyv ismertetőkkel valamint színes írásokkal. Nem egy átlagos pletykamagazin amelyben több a hirdetés mint a tartalom.
4 szám évente


Előfizetés: 76 $ / 4 szám

venusVenus

A világ egyetlen meleg életmódmagazinja afro-amerikaiak számára. Divat, riportok, kalandok, zenei hírek, színház, moziés könyvek. Gyorsan fejlődő meleg magazin  az afro-amerikai meleg közösség számára.
4 szám évente


Előfizetés: 36.97 $ / 4 szám

Web

lotlLOTL

A Lesbians on the Loose (Leszbikusok csajoznak) kifejezésből vett betűszó. Ausztrália leszbikus magazinja 1989 óta. Elkötelezetten képviseli a leszbikusokat és a nőket, ismerteket és nem ismerteket, akik alakítják, tükrözik a gondolatainkat, hitünket és vágyainkat. Havonta megjelenő 68 oldalas teljesen színes magazin utazási, egészségügyi, szórakoztató és üzleti rovatokkal valamint izgalmas celeb interjúkkal, igazán széles választékkal a leszbikus, biszexuális és alkalmi férfi olvasói számára.
12 szám évente


Előfizetés: 70 AUD $ / 12 szám


Web

divaDiva

Anglia vezető leszbikus életmód magazinja. havonta friss hírekkel, celeb interjúkkal, művészeti, vásárlasi, utazási szociális rovatokkal.


Előfizetés: 45 £ / év 12 szám

Web

 

(Linkek a megrendeléshez hamarosan! Az árak nemzetközi rendelésekre vonatkoznak és Magyarországra is érvényesek.)

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hirdetés

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?
Regisztrálok

Facebook