Labrisz/Ösztrosokk Farsang 2009

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

farsangA Labrisz Egyesület és az Ösztrosokk minden mulatni és időt múlatni vágyót farsangolni hív. A farsangi fergeteg február 28-án, szombaton, este 10 órakor nyitja kapuit a Club K2-ben.


Két teremben táncolhatsz: a nagyteremben club dance ritmusokkal látják el a bajodat az Ösztrosokk dj-k, a kicsiben retrosokk izgat. A harmadik teremben karaoke-énekelhetsz, a termek közötti utat pedig bárpult teszi kellemesebbé.
Este 11-től bátor botor fellépőké a házi színpad, akik megmutatják, hogy is megy nekik az, ami. Zenés, táncos vagy egyéb produkciókkal viríts, és lesz nagy öröm, a legjobbaknak még nyeremény is csurran-cseppen.
Ha tehát kedvet érzel egy kis magamutogatásra egymagadban vagy exhibicionista barátaiddal együtt, jelentkezz fellépőnek legkésőbb február 22-ig a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen, esetleges technikai igényeidet is feltüntetve. Magánszámokra 5 perc, csoportos fellépésekre 10 perc áll rendelkezésre. Korlátozott számban a helyszínen felbátorodott jelentkezőknek is teret adunk.
A farsangi mulatság attól kapja meg az ő farsangi jellegét, hogy a résztvevők álarcot vagy jelmezt öltenek, ezért kérünk, végy magadra valami mást, mint máskor. Öltözz be vörösborfoltnak vagy ENSZ segélycsomagnak, kacsacsőrű emlősnek vagy Kelemen Anna kutyájának, vagy bármi másnak, feltéve, hogy egyik sem vagy. Jelmez viselése nem kötelező.

Belépő: 1200Ft
Időpont: 2009. február 28. 22-04h, műsor 23h-tól
Helyszín: Club K2
Cím: IX., Budapest, Üllői u. 51.

 

 

ösztrosokk 2009 02

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook