Önsegítő csoport indul LMB+ embereknek

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

szivárvány önsegítő csoport

A TámPONT – Mikro Közösségi Tér egyik új kezdeményezése  a Szivárvány önsegítő csoport LMB+ embereknek és/vagy hozzátartozóiknak.

A csoport havonta egyszer, egy hétvégi napon zajlik. Nyílt csoport, ami lehetővé teszi a tagok folyamatos cserélődését, a létszám bővülését, alkalomról alkalomra újabb emberekkel, friss nézőpontokkal találkozhatunk.

Az önsegítő csoport célja, hogy a tagok szexuális irányultsággal kapcsolatos aktuális kérdéseit, problémáit feldolgozzuk, megoldási javaslatokkal éljünk velük kapcsolatban, valamint támogassuk a tagokat nehéz élethelyzeteikkel való megküzdésben. Leszbikus, meleg, biszex, pánszexuális és bizonytalan emberek részére.

Az önsegítő csoport NEM terápia, NEM baráti összejövetel, és NEM párkereső hely. A jogi és diszkriminációs, illetve mélyebb terápiát igénylő eseteket természetesen tovább irányítjuk a megfelelő személyekhez.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)

A csoport vezetőinek bemutatkozása:

Dr. F. Lassú Zsuzsa vagyok, pszichológus. Diplomámat 1996-ban Debrecenben szereztem, majd doktori tanulmányaimat már az ELTE-n végeztem, jelenleg is itt dolgozom egyetemi docensként. Kutatásaimat a szexuális nevelés, nemi szerepek, sztereotípiák, felnőtt kötődés és mentális sérülékenység témakörében végzem. Továbbképzéseimet rendszerszemléletű és személyközpontú (Rogers-i) terápiás irányokban végeztem, majd 2017-ben szexuálpszichológiai szakvizsgát szereztem. LMBT+ kliensekkel affirmatív szemléletű segítő munkát végzek. Tudományos ismeretterjesztő írásaimat a slowmotion.blog.hu oldalon olvashatjátok.

Thoma Gábor vagyok, 2016-ban végeztem el a pszichológia szakot és idén szereztem meg a szexuálpszichológia diplomám. Az előbbin a kisebbségi csoportokról, kirekesztésről, zaklatásról írtam a szakdolgozatom, az utóbbin, pedig a szexuális problémák összevetéséről hetero és LMBT viszonylatban.

Az esemény, mint a TámPONT összes programja ingyenes, de adományokat elfogadunk amelyet a közösségi tér fenntartására és további rendezvények szervezésére fordítunk. Köszönjük!

Facebook esemény

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook