P!nk: elkészült a klip!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

Három év után új single-t jelentetett meg április 15-én P!nk! A "Just Like Fire" című dal a június elején mozikba kerülő "Alice Tükörországban" film betétdala, és a végefőcím alatt csendül majd fel.

P!nk

A nótát P!nk Max Martin és Shellback társaságában kifejezetten a film számára írta, és a filmzenealbumon (szerző: Danny Elfman) ez lesz az egyetlen szerzemény, amelyben ének is hallható.

A dal azonnal hatalmas sikert aratott, hiszen mindössze két hét alatt a TOP 200-as Európai rádiós listán a 25. helyig jutott, itthon pedig a MAHASZ TOP 40-es Rádiós listáján rögtön a 6. helyen nyitott. A mai napon a "Just Like Fire" klipje is megérkezett, amely amellett, hogy tartalmazza a P!nkre tipikusan jellemző humort, természetesen szorosan kapcsolódik az "Alice Tükörországban" film világához is.

Az "Alice Tükörországban" a Disney nagyszabású idei mozija, amelyben olyan sztárok kaptak szerepet, mint Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, de a hangját kölcsönözte a produkcióhoz Alan Rickman (RIP), Michael Sheen és Stephen Fry is.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook