Zenei ajánló - Adam Lambert: Trespassing

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

adam lambert adam lambert

A globális szupersztár Adam Lambert az RCA Records/19 Recordings/Sony Music gondozásában megjelentette várva várt “Trespassing” című új albumát május 14-én. Az album jelenlegi slágere a “Never Close Our Eyes” című kislemez, melynek írója és producere Bruno Mars és Dr. Luke volt.

A “Never Close Our Eyes”-t nemrég élőben is előadta az ABC csatorna Good Morning America című műsorában. Május 17-én az American Idol színpadára tért vissza vendég fellépőként. A dalhoz már a videoklip is készül, bemutatójára várhatóan 2 hét múlva kerül sor.

Az új “Trespassing” album elérhető 12 trackes standard, valamint további 3 bónusz tracket tartalmazó deluxe változatban is. Amellett, hogy producerként és több dal társszerzőjeként dolgozott, Lambert olyan világsztárokkal működött együtt az album elkészítésekor, mint Pharrell Williams, Dr. Luke, Claude Kelly, Benny Blanco, Bonnie McKee, Nile Rodgers, Sam Sparro, vagy éppen BC Jean.

Lambert úgy írja le a "Trespassing"-ot, melynek executive prodcere is volt, mint "egy izgalmas utazás az életem elmúlt két évében. Ez egy változásokkal teli periódus volt, és nagyon szerettem volna arról zenélni, amit megtapasztaltam. Mindegyik dal őszintén mutatja be valóságom hullámvölgyeit és hullámhegyeit."

Amióta Adam debütáló albuma, a "For Your Entertainment" 2009-ben megjelent, világszerte közel 2 millió példány kelt el belőle. Lambertet a legjobb férfi pop vokál előadásért Grammy-díjra jelölték a 2010-es "Whataya Want From Me" című dal előadásáért, valamint megjelentette "Glam Nation Live" CD/DVD és "Acoustic Live!" EP kiadványát is. Ő az első American Idol, aki a tehetségkutató versenyt követő évben debütáló albumával körbeturnézta a világot. A tavalyi év novemberében az MTV European Music Awards színpadán Adam a Queen együttessel - akik a rendezvényen életműdíjat vehettek át - közösen lépett fel. Magával ragadó előadásuk az egész EMA díjátadó fénypontja lett, és tökéletesen megkoronázta Adam Lambert karrierjének kiemelkedő éveit.

Hivatalos honlap
Twitter: @adamlambert

Nemrég megjelent cikkek, interjúk, ajánlók Amerikából:
Time
Yahoo
Billboard
LA Times

Trespassing dallisták:

STANDARD

01 Trespassing                                     
02 Cuckoo                                                       
03 Shady
04 Never Close Our Eyes                                  
05 Kickin’ In                                                      
06 Naked Love                                     
07 Pop That Lock                                             
08 Better Than I Know Myself                
09 Broken English                                            
10 Underneath                                      
11 Chokehold                                                   
12 Outlaws Of Love

DELUXE EDITION

13 Runnin’                                                        
14 Take Back                                                    
15 Nirvana

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook