Budapest Pride: Fesztiválfórum I.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

Budapest Pride budapest pride

Fontos neked a Budapest Pride? Van róla véleményed es elmondanád? Szeretnéd ha együtt alakítanánk ki a fesztivál arculatát, feladatait és programjait?  Szeretnél beszállni a szervezésbe?  Gyere el az első Fesztiválfórumra január 28-án!

A Budapest Pride-ot immár tizenhetedik alkalommal rendezzük meg 2012-ben. Januar 28-tol kezdodően havonta össze fogjuk hívni a Fesztivalfórumot, ahol együtt ötletelhetünk a felmerülő kérdésekröl, feladatokról, nehézsegekről. A Fórumra várunk bárkit, aki szívesen megosztja a Pride-dal kapcsolatos észrevételeit, szívesen ötletelne velünk együtt, már most szervező vagy önkéntes, vagy a jővőben aktivabb szerepet vállalna a szervezesbén. A fórumnak két célja van:

1 .Szeretnénk, ha ezentúl sokkal hatékonyabban be tudnánk vonni a szervezésbe, a Pride üzeneteinek kialakitasába és a feladatok megoldásába azokat, akik szívessen hallatják ezekről a kerdesekről a hangjukat, elmondják véleményüket, és leginkább szívesen besegítenek a közös munkába! Ahhoz, hogy elmondd mit gondolsz, nem kell feltétlenül szervezőnek vagy önkentesnek lenned – mindenki vélemenye számit! Ha már vannak észrevételeid, kérdéseid az eddigi Pride-okkal kapcsolatban és szívesen befolyásolnád az idei fesztivál alakulásat, mindenképp a januári Fórumon a helyed!

2. Úgy érezzük, hogy a fesztivál kezdi kinőni az eddigi kereteit és változtatásokra van szükség mind a programokat, mind a szervezeti struktúrát tekintve. Ezt nélkületek nem tudnánk, és nem is akarjuk véghezvinni, a fesztivál mindenkié. Találjuk ki együtt, hogy milyen struktúraban tudna leghatékonyabban folyni a szervezői munka. Gyere es mondd el te mit gondolsz!

Az alábbi címen már most is jelentkezhettek önkéntesnek, szervezőnek: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. . Kérünk titeket, ha jelentkeztek, írjatok meg, milyen területeken és feladatokban számíthatunk rátok. 
A fórum után az alábbi előadásra hívunk Titeket (melyen a részvétel természetesen opcionális): http://stagiunea.wordpress.com/2011/11/28/queercore/
A fórumon semmiféle gyűlöletbeszédnek vagy diszkriminatív viselkedésnek nincs helye.

Előre is köszönjük az együttműködést

Üdvözlettel,
A Budapest Pride szervezői

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook