Világsztárok a Jam-ben: Samantha Fox, a leszbikus énekesnő

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

samantha fox04.17., csütörtök 22:00
Jam Pub /Mammut 2

Samantha Fox és Cris BonacciSamantha Karen Fox 1966 április 15-én született Londonban. Ma már nyíltan leszbikus és Myra Stratton-nal él. Előtte Cris Bonacci ausztrál zenésszel volt négy és fél éves kapcsolata.
Ő az akiről valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy leszbikus. A legtöbb ember számára tipikus hetero modellnek/énekesnőnek tűnhetett. Elég vicces, hogy az a lány aki egy egész nemzedéknyi srác fantáziáinak volt szereplője valójában leszbikus.

A pletykák Samantha szexualitásáról 1999-ben kaptak szárnyra amikor egy leszbikus szépségverseny zsűrijében vállalt szerepet. Azt mondták emberek, hogy Cris Bonacci akivel akkor együtt élt több valójában mint a menedzsere.
1999-ben még azt nyilatkozta: "...pusztán azért mert zsűriztem egy leszbikus szépségversenyen nem jelenti azt meleg vagyok... Akármi is vagyok az a magánügyem..."

Sam és MyraAztán 2003 februárjában végre beismerte az igazat: "Meleg vagyok."
"Anglia egyik legnagyobb szexszimbóluma voltam. Mikor férfiaktól kérdezték kit látnának szívesen az ágyukban a nevem mindig felmerült. Nem mondhattam, hogy a nőket szeretem."
"Nem tagadhatok tovább. Mindenki tudja szeretem Myra-t és vele szeretném leélni az életem."

Szintén 2003 februárjából: "Nem mondhatnám, hogy biszexuális vagyok mert leszbikus kapcsolatban élek és szerelmes vagyok, vele szeretném leélni az életem. Szóval azt mondani, hogy bi vagyok... nem lenne helytálló. Talán mikor fiatalabb voltam úgy gondoltam biszexuális vagyok, de azt hiszem csupán össze voltam akkor zavarodva. Valóban. Képzeld el, szexszimbólum vagy és valami egészen mást érzel magadban, mindig vártam, hogy majd találkozom a megfelelő férfival, de ez nem következett be. Egyre csak vártam a herceget a fehér lovon. 'Mikor jön már? Itt kellene már legyen, ugye?'

"Évekig félt attól, hogy rajongóit el fogja keseríteni, ha tiszta vizet önt a pohárba: 'Persze, hogy nagyon aggódtam. Igazán féltem. Féltem, hogy valami szerelmes rajongóm majd üldözni fog. A hercegnőjüknek hívtak és... voltak akik üldöztek régen. Arra gondolsz, ó Istenem, nem akarom őket elkeseríteni úgyhogy inkább hallgatok. De aztán erős leszel és felvállalod."
14 évesen már nőbe volt szerelmes és végül 26 évesen fogadta csak el saját szexualitását. Majd még egy évtized és két hosszútávú kapcsolat kellett ahhoz, hogy leküzdje az akadályokat és nyilvánosságra is hozza azt.

pinkvanilla.hu

 

samantha fox jam pub

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook