Könyvajánló: Czifra Yvett - Itt járt a nyár

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

leszbikus könyv könyvajánló

A Digitalbooks gondozásában, a 82. Ünnepi könyvhétre jelent meg Czifra Yvett: Itt járt a nyár című kötete. Hiánypótló kiadvány a piacon a könyv mivel nagyon ritkán találkozhatunk magyar kortárs szerző tollából született művel melynek főhősei leszbikus kapcsolatban állnak egymással.

Könyvemet ajánlom mindazoknak, akik már megküzdöttek szerelmükért, - de főleg azoknak, akik még soha nem merték megtenni ezt. Egy regény a szerelemről, ami nem válogat, nincs tekintettel vallási, társadalmi különbségre, nem nézi a kort, vagy akár a másik nemét. Egy könyv két ember harcáról, mit maguk ellen, érzelmeik ellen vívnak. Egy könyv két ember csatájáról szerelmükért - egy normanélküli, prekoncepciókkal teli világban.- mondta el szerkesztőségünknek a szerző.

Két lány különös, fergeteges szerelmének története. Mégsem afféle romantikus leányregény. Sem pedig szokványos leszbikus-erotikus olvasmány. Jóllehet nem hiányzik belőle sem a romantika, sem az erotika. Éppen ellenkezőleg!
Ám sokkalta fontosabb mindaz, amit e könyv rólunk, a társadalmunkról, a világunkról akar elmondani.
Az egymás és önmagunk iránti megértésünkről, szeretetünkről és felelősségünkről.
Tudjuk-e elfogadni, tisztelni, szeretni egymást és önmagunkat?
Tudunk-e vigyázni legalább azokra, akiket a legjobban szeretünk?
S még sok más izgalmas, fontos kérdést feszegetnek a regény sorai. Melyeket néha már elfelejtünk feltenni magunknak, egymásnak. Vagy csak akkor tesszük fel őket, amikor már túl késő.
Pedig bármelyikünkkel, bármikor megeshetnek hasonló történetek, élethelyzetek.
Amikor vágyainkért, reményeinkért, szerelmünkért, - vagy éppen ellenük - meg kell küzdenünk, harcba kell szállnunk egy egész világgal. A környezetünkkel, a családunkkal, a barátainkkal.
És saját magunkkal is....

Czifra Yvett: Itt járt a nyár
221 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155152023

Megrendelés

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook