Britney Spears Budapesten koncertezik

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

Britney Spears britney

2011. szeptember 30-án a Budapest Sportarénában is fellép a popzene egyik legnagyobb meleg ikonja. Britney Spears, aki mindig is elbűvölte rajongóit látványos koncertjeivel, bejelentette Femme Fatale elnevezésű turnéjának őszi, európai állomásait.

Több hetes háttérmunka és előkészítés után kiderült, hogy Budapest is részese lehet a szupersztár visszatérésének! Britney egy nem mindennapi showt ígér új turnéján, amely június 16-án indult a sacramento-i Power Balance arénában.

Az énekesnő egy teljes generációra volt hatással, és most, 3 év kihagyás után új albummal jelentkezett, amelyet – érthetően - óriási várakozás előzött meg. Hetedik lemeze az amerikai lista első helyén nyitott, bizonyítva, hogy rajongói ugyanúgy szeretik és kitartanak mellette, mint karrierje első éveiben. Ez Britney Spears hatodik #1 albuma, és már közel 100 millió eladott lemezzel büszkélkedhet 1999-es debütálása óta.

„Till The World Ends” című új kislemeze még a Femme Fatale album debütáló „Hold It Against Me” című dalát is túlszárnyalja sikereivel, hazánkban is egyre népszerűbb a rádiók és a rajongók körében.

Britney Spears eddigi stúdióalbumai: …..Baby One More Time (1999), Oops!... I Did It Again (2000), Britney (2001), In The Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008) és Femme Fatale (2011).

A jegyek már megvásárolhatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül is. A budapesti koncertre is kaphatók limitált számú, kiemelt állójegyek, amelyek a turné összes eddigi állomásán szinte percek alatt elfogytak.

További információk a turnéval és jegyekkel kapcsolatban a BritneySpears.com, a livenation.hu és a ticketpro.hu oldalakon találhatók.

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook