A Down Alapítvány szivárványos ajándéktárgyai a Budapest Pride-on

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

meleg felvonulásdown

A 16. Budapest Pride-on az érdeklődők a Down Alapítvány XI. kerületi Foglalkoztatási Centrumában dolgozó fiatalok munkáival ismerkedhetnek meg és termékeik megvásárlásával támogathatják Őket.

A Down Alapítvány szivárványos ajándéktárgyai június 14-étől, keddtől június 17-ig, péntekig, este fél 7 és fél 9 között lesznek megtekinthetők, megvásárolhatók a Művész mozi előcsarnokában.

down alapítványA Down Alapítvány értelmi fogyatékos és halmozottan sérült gyermekek, fiatalok és felnőttek fejlesztését, önálló életvitelének segítését, valamint családjaik támogatását tűzte ki céljául, annak érdekében, hogy lehetőleg minden értelmi fogyatékos gyermek családban nőhessen fel, felnőttként pedig a lehető legközelebb jusson az önálló élet megvalósításához

A fesztivált szervező Szivárvány Misszió Alapítvány szerint, az elismeréshez, az emberi bánásmódhoz, a boldogsághoz való jog mindenkit megillett, ezért támogatja a Down-szindrómás fiatalokat kézzel készített ajándéktárgyaik, ékszereik árusítási lehetőségének biztosításával. Egyúttal köszönetünket is szeretnénk kifejezni nekik, amiért külön a Budapest Pride számára készített szivárványos tárgyaikkal a fesztivált színesebbé teszik, és így az egész magyar leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösséget segítik munkájukkal.

budapestpride.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook