CSAJKA - Első Női Sporttábor Kunfehértón

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

csajkaHa voltál úttörő, tudod, hogy mire számíthatsz, ha nem, majd megtudod időben. Ami adott: esti borozgatás a tábortűznél, halk gitár a háttérben (a börtön ablakában), nyársak a tűzben. Késő délutáni számháború a bokorban, esti ágyfoglaló zenére. Délben másnaposan kivánszorgás a tóhoz, ott lángos elfogyasztása, kártyázás a pléden. Közös séta a sűrű, sötét erdőben.

Elhelyezés: Csak általunk lakott 24 vagy 28 fős kőházban, amelyben hangulatos 4-5 személyes emeletes ágyas szobák, illetve közös zuhanyzók és wc-k találhatóak.

A szabadidő eltöltéséről a Csajka gondoskodik: focimeccs, strandröplabda, tollas, pingpong, kosár, tengó, úszóverseny, szkander szerepel a tervben. Este filmvetítés a társalgóban, 50 filmből közkívánatra.

Játékokat mi is viszünk, de a tiétekre is számítunk (ütők, lasztik, társasjátékok stb.)!
Általunk javasolt megközelítési módok:

Vonattal: Kőbánya-Kispest 10:56, Kiskunhalasra érkezés 13:26, átszállás a Bátaszék felé menő vonatra 13:38-kor és 10 perccel később érkezés Kunfehértóra. Ez a legolcsóbb (teljes áron 2290 Ft) és legegyszerűbb megoldás az odajutáshoz. Ráadásul, ha ebben az időpontban jössz, a Csajka vállalja, hogy autóval a táborhoz (3 km) szállít. Minden más megoldás fárasztóbb és bonyolultabb.

Autóval: M5-ös Jakabszállásig, onnan az 54-es úton eljutsz Soltvadkertre, majd az 53-as úton Kiskunhalasra, ahonnan már csak 10 km-re van a tábor. Budapestről 160 km.

A részvételi díj: 4 nap (3 éjszaka) napi egyszeri meleg étkezéssel 10.000 Ft + útiköltség + költőpénz. A hely további pozitívuma: a strandon és a tábori közértben retróárak várnak. A napi két sportverseny nevezési díja is benne foglaltatik az összegben, csakúgy, mint az első esti sörözés - borozás, amelyről mi gondoskodunk. Semmi nem kötelező, de bármivel töltöd is az idődet, úgyis velünk találkozol este.

Jelentkezni és kérdezősködni e-mailben (info [kukac] csajka [pont] hu) tudsz. Az előleget befizetni (5.000 Ft) a megbeszélt helyen és időben április 25-ig tudod, a másik felét az érkezéskor kérjük.

A jó időről nem tudunk gondoskodni, csak a felejthetetlen élményekről minden korosztály számára. Gyere a csajoddal, vagy anélkül, a barátaiddal, vagy anélkül, a Csajka-tábor összehoz titeket.

Ne légy csacska, inkább bátor, csak rád vár a Csajka-tábor!
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook