Édesötös a színpadon!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

színházMárcius 8-án kerül bemutatásra a nagysikerű Édesnégyes folytatása, amelyben tovább bonyolódik a szereplők élete, még több őrültséggel, és még több humorral.

Aki már látta az "Édesnégyes"-t, az a folytatástól még több humort, még több komikus helyzetet és még képtelenebb szituációkat remélhet - meglepő fordulatokkal. Ugyanakkor kiderül, hogy a fiatal kori depresszió veszélyesebb, mint hinnénk! De ha igaz barátok vesznek körül, akkor a legkilátástalanabb helyzetekből is van kiút!

A szereplők beköltöznek újonnan szerzett albérletükbe, mely a kollégiumi évek után, maga a Paradicsom! Andy, akirol az "Édesnégyes"-ben kiderült, hogy leendo apa, elég nehezen birkózik meg a gyermekvállalás gondolatával. Barátai mind segítik ot - ki-ki a maga módján. Alex a munkakeresés problémájával küzd, és azzal, hogy meddig tudja, és egyáltalán kell-e titkolnia Andy-hez fuzodo gyengéd érzelmeit. Steve, a még mindig - mondjuk úgy: sajátos stílusú - magának való srác vezetni tanul, és még a hit ereje is magával ragadja. Ezáltal új és új képességeket fedez fel magában. De hogy a szerelem még őt is eléri...! Richard megváltozik. A mindig jókedvu, mindig céltudatos fiú visszahúzódik a magányba. A kedvetlenség idovel veszélyes depresszióvá válik, melynek következményei beláthatatlanok. És itt van Tomy, aki mindent megtesz, hogy szerelmét, Richard-ot visszazökkentse a régi kerékvágásba. Az "Édesötös" talán tanulságul is szolgál majd, hogy a problémákat nem kikerülni kell, hanem megoldani! És ha odafigyelünk egymásra, ha észrevesszük, hogy nem feltétlenül a saját értékrendünk a mérvadó, akkor olyan pozitív változás is bekövetkezhet az életünkben, melyről álmodni sem mertünk volna!

édesötös

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook