Téltemetés a Beach-en

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

buliA Labrisz és az Ösztrosokk idén is farsangolni hív! Március 8-án, nőnapon, megrendezzük közös farsangi táncos mulatozásunkat a Buddha Inside Groovy termében.

Az esemény fényét Te is emelheted, ha fellépőnek jelentkezel vagy jelmezbe/álarcba öltözve érkezel. Ugye emlékszel még Koppányra, a Queen Singers-re, a Vírusra, Csizmáskandúrra, a Kalózra, a Pink Csikkre, vagy az alkalmi drag kingekre? Álarcban mindent lehet! Éld ki farsangkor, amit otthon nem tudsz! Lehetsz anyukád kedvenc kislánya, a barátnődnek: élete legjobb nője, Leila hercegnő, Hamu Pipő, Madonna vagy Lamperth Mónika. Azok között, akik saját produkcióval lépnek fel, most is értékes jutalmak találnak gazdára, köztük egy 2 személyes vacsorameghívás az Eklektika Restolounge-ba. Fellépési szándékodat emailben a farsang {kukac} labrisz [pont] hu emailcímen jelezd legkésőb február 29-ig, esetleges technikai szükségleteiddel együtt.

A hangulatról az Ösztrosokk dj-k, barBQ és DJ Nyeste gondoskodnak. Zenei kívánságaidat örömmel várjuk az osztrosokk {kukac} femfatal [pont] hu emailcímen, legkésőb február végéig. Az unatkozókat bárpult és karaoke várja.

Köszönet a támogatásért az Eklektikának!

Időpont: 2008. március 8. 22–04 h

Helyszín: Buddha Inside, Groovy terem

Cím: IX., Budapest, Közraktár u. 9–11. (bejárat a Zsil utca felő; ingyenes parkolási lehetőég)

Belépő: 1000Ft

A februári és a március végi Ösztrosokk bulin 19-22 óra között a Gemini tánciskolával közösen tartunk táncestet leszbikusoknak és barátaiknak. 10-től pedig csak csajos Ösztrosokk buli hajnali 4-ig. A belépő 10-ig 500 Ft, utána 600 Ft. Helyszin a CATCH THE CLUB (IX., Tűzoltó u. 22.).

Áprilisban, az Ösztrosokk 5 éves évfordulóján Ladies' White buli a Budha Inside Groovy teremben! Figyeld a hireket :)

http://www.osztrosokk.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook