Ösztrosokk leszbikus buli marcius 12 @ KASHMIR

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

Ösztrosokk ösztrosokk

Mozgásban az Ösztrosokk, figyeld a helyszínt! Március 12-én a Bp. IX. Ferenc krt 19. alatti Kashmir Undergroundban találkozunk. A Mester utca 4/6 villamos megállónál, a Swing hotel mellett - bejárat az üvegajtón, a fitness terem felé.


A klub most nyílik, nagyon igényes belső kialakítással, kényelmes terekkel és rengeteg WC-vel :) Képek fellelhetők az oldalon és a facebookon

2 tánctér Club Dance, Retro Disco
Italakció Finlandia vodka + narancs/tonik 500,- Ft
Belépés csak nőknek, 1200 Ft-ért

Kashmir Underground
1092 Budapest Ferenc krt. 19.

ösztrosokk relive

KÖVETKEZŐ BULI

Március 26 Ösztrosokk Relive 25+ és barátaiknak a Grundon Barcsay Jenő Emlékzenekar koncerttel (Bp. 1081 Nagytemplom u. 30).

Nyolc éve kezdtük, sokmindent láttunk, sokmindenkit megismertünk, sokféle zenét játszottunk. Szeretjük, ahol tartunk, de örömmel gondolunk vissza a kezdetekre, a barátokra és majdnem barátokra (és szerelmekre :)), akik hosszabb-rövidebb ideig hűségesek voltak hozzánk. Ez a buli elsősorban nekik, nektek szól, akikkel egymás történetének részei vagyunk.

Március 26-án a Grundon egyetlen kibővített tánctéren várunk titeket, és az elmúlt 8+ év általunk legtöbbet játszott klub- és retro slágereivel készülünk. 11-kor fellépőnk a Barcsay Jenő Emlékzenekar, akik jelen és múlt közkedvelt táncdalaiból válogatnak (pl. Lady Gaga, Madonna, Abba, Bon Jovi), szem, fül és egyéb, előre meg nem határozott érzékszervek számára egyaránt kellemes élményt okozva. Többet róluk itt találsz: http://barcsayzenekar.hu/

Italakciók:

Chupito (Captain Morgan Spiced Rum shot + gyömbér + lime) 350
Soproni korsó 350
Tatanka (Zubrowka vodka + almalé) 600

Belépő: 1200 HUF
Kapunyitás: 22:00 (érkezz időben, hogy beférj)

Grund bár
VIII. Nagytemplom utca 30.
http://www.agrund.hu/grund_bar

www.osztrosokk.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook