Zenei ajánló: George Michael - Faith (Remastered)

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

George Michael Faith faith

George Michael 1987-ben készítette el debütáló, Faith című albumát, melyre az egész popvilág felfigyelt. A lemez nemcsak George Michael karrierjének, hanem az egész világ popkultúrájának mérföldköve lett. A Faith a popzene egyik csúcspontja, és mérce azoknak az előadóknak, akik többféle zenei stílus vegyítését, a közönség és a kritikusok egyöntetű elismerésének kivívását tűzték célul maguk elé.

 

A Faith című albummal George Michael bizonyította dalszerzői tehetségét, és olyan szupersztárok közé emelkedett, mint Elton John, Paul McCartney, Michael Jackson vagy Madonna. A Faith több mint 20 millió példányban kelt el világszerte, vezette az eladási listákat az Egyesült Királyságban, Amerikában és számos más országban. A Faith 1988-ban a legnagyobb példányszámban elkelt lemez lett Amerikában.

A Faith villámgyorsan rekordokat döntött: 6 kislemeze is első helyezést ért el amerikai listákon, és George Michael lett az első fehér férfi, aki az R&B listák első helyére is fel tudta küzdeni magát. A Faith-en olyan nagyszerű dalok kaptak helyet, mint a Father Figure, a One More Try, a Faith, a Kissing A Fool és az I Want Your Sex. Az album írója és producere is maga George Michael volt. Művészi tevékenységét számos díjjal jutalmazták: elnyerte a Grammy-t az Év Albuma kategóriában, az American Music Awards-ot az Év Albuma (Soul/R&B), az Év Legjobb Férfi Előadója (Soul/R&B) és az Év Legjobb Férfi Szóló Előadója (Pop/Rock) kategóriákban, megkapta az MTV Awardot (Legjobb Rendezés: Father Figure), valamint két Ivor Novello-díjjal jutalmazták az Év Dalszerzője és az Év Nemzetközi Slágere kategóriákban.

George Michael több mint 100 millió lemezt adott el világszerte, zenéje épp olyan friss és aktuális, mint 1987-ben volt, inspiráló hatása hallható napjaink pop- és R&B előadóinak munkáin is.

Az újramaszterelt és újrakiadott Faith nemcsak George Michael rajongóinak szerezhet örömet világszerte, hanem ihletet adhat egy újabb generáció zenészeinek is.

Megvásárolható kiadványok:

 

  • Faith Remastered (2 CD): Faith Remastered CD, bónusz CD, dalszövegeket és fényképeket tartalmazó booklet
  • Faith Remastered Special Edition (2 CD + DVD): Faith Remastered CD, bónusz CD, DVD, 28 oldalas könyv exkluzív George Michael interjúval, ritka fényképekkel és borítószövegekkel kiegészítve, fekete-arany, fóliázott, az eredeti grafikával ellátott tartóba csomagolva
  • Faith Remastered Collectors Box Set (2 CD + DVD + LP): Faith Remastered CD, bónusz CD, DVD, 60 oldalas könyv exkluzív George Michael interjúval, ritka fényképekkel és borítószövegekkel kiegészítve, az eredeti kiadvány borítója, boríték printekkel, az eredetivel megegyező kinézetű koncertjegyekkel, belépőkkel és plakáttal, fekete-arany, az eredeti grafikával ellátott, sorszámozott tartóba csomagolva

 

 

George Michael - Faith (Remastered)

 

1.         Faith   
2.         Father Figure            
3.         I Want Your Sex        
4.         One More Try            
5.         Hard Day       
6.         Hand To Mouth         
7.         Look At Your Hands 
8.         Monkey          
9.         Kissing A Fool          
10.      A Last Request (I Want Your Sex) 
11.      Faith (Instrumental)   
12.      Fantasy          
13.      Hard Day (Shep Pettibone Remix)           
14.      I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever) 
15.      Kissing A Fool (Instrumental)         
16.      Love's In Need Of Love Today (Live)        
17.      Monkey (7'' Edit)       
18.      Monkey (A Capella) 
19.      Monkey (Jam & Lewis Remix)

 

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook