Új melegtémájú film a mozikban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

filmSzerelem és egyéb katasztrófák címmel amerikai-angol-francia romantikus vígjáték.

Emily Jacksonnak (Brittany Murphy) látszólag a tökéletesen boldog londoni aranyifjak életét éli, jól kijön meleg lakótársával,vidáman ágyba bújik volt pasijával, maradék idejét pedig kitölti a Vogue és a divatszakma kiszolgálása. Jacks (ahogy barátai becézik) titkolt boldogtalanságát a dögös ruhákon túl azzal igyekszik palástolni, hogy lépten-nyomon segít barátainak, így merül fel benne az a gondolat is, hogy összehozza Paolót, újdonsült argentin munkatársát lakótársával, a magányos forgatókönyvíróval, Peterrel.


A két csávó nagyon élvezi egymás társaságát, de amikor Paolo felfedi valódi szexuális orientációját, a találkozó a jól ismert „maradjunk barátok” frázissal zárul. Ami innentől kitárul az pedig száz százalék Hollywood, hiába járunk Londonban, és hiába meleg a fél bagázs: rohanás, félreértés, cukiság, megbocsátás, kiakadás, megértés. Alek Keshishian író-rendező dramaturgiai trükkökkel és film-a-filmben ügyeskedéssel igyekszik elvenni a nyál élét, mégis maradéktalanul kiszolgálja minden olyan néző vágyait, aki vitrinjében Lady Di képmása mellett Audrey Hepburn és Julia Roberts portréjából is őriz egyet-egyet.

Szerelem és egyéb katasztrófák


A Szerelem és egyéb katasztrófák egy Európában kitenyésztett hamburgerre emlékeztet, melyet francia szószokkal és fanyar angol humorral tettek pikánsabbá, de evés után mindent elnyom az amerikai tartósítószerek ismerős utóíze.

Premier előtti vetítési időpontok:
PUSKIN mozi
Budapest,V. Kossuth L. u. 18.
Péntek (január 11.) 20:45
Szombat (január 12.) 20:45

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook