I. Álompasi meleg Szépségverseny

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

álompasi2010 álompasi

Hónapok óta járja a hír, hogy ismét lesz melegeknek szépségverseny, bár ez nem a MR  Gay Hungary és nem is a folytatása, mert egy új koncepcióra építve, amerikai minta alapján Marlon Extravaganza idén Oszkár díjra jelölt magyar filmben szereplő / Arany Tűsarok Díjra jelölt / Tolerancia Díjban elismert transzszexuális díva és a Tolerancia Magazin bemutatja üzleti partnerei segítségével az I. Álompasi meleg Szépségversenyt.



Ezen az estén debütál elsőnek meleg bárban a VIVA Comet díjas BNF együttes, akiket a fiatalabb generációnak és az élő hangszeres zene kedvelőinek ajánlunk! Tiszteletét teszi a Cairó együttes, Radics Márk és a sztár fellépő a KOZMIX lesz!

Minden kedves vendég Avon meglepetést és ingyen óvszert kap a Grand Safe Show jóvoltából! Tehát egész éjjel parfümillatban és biztonságban  szórakozhattok...:-)

Az új helyszín az Alterego, VI., Desseffy u. 33, a legexkluzívabb LMBT klub. A rendezvényre meghívást kapott Dukai Regina, Lakatos Levente, Terry Black és sokan mások a celeb és a meleg világból. A hangulatról a már említett együtteseken kívül dj Wolf, Marlon, Micke, Ginger, Emese, Brithany Wilson és az Álompasi jelöltek gondoskodnak.

Szeretettel várunk: Tolerancia Magazin - / Avon - / Marlon / Pflag.eu –Team 2010. 10. 27. szerda 19 órától kapunyitás, Party 20 órától!

Érkezz időben és igényesen, a helynek megfelelően!
www.alompasi2010.co.cc
www.toleranciamagazin.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook