Megjelent az októberi COMPANY

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

company medi company

Október 1-jén pénteken, ismét megjelenik a Tolerancia díjban részesült ingyenes, országos terjesztésű COMPANY magazin legfrissebb száma!


Az e havi szám tartalmából:

A magazin címlapján először jelenik meg hölgy, akit úgyis nevezhetünk, A Legenda! A Sztárok rovatban Tölgyesy Zoltán meglátogatta otthonában a dívát, Medveczky Ilonát, akivel beszélgetett múltról, jelenről, jövőről, és természetesen a melegségről is szót ejtettek.

Megszokhattuk már, hogy hónapról hónapra jelentkeznek a programmagazin oldalain nagyobb hangvételű írások. Nos, két ilyen téma is szerepel, az egyik a jogi rovatban, a homofób támadásokról ejtenek szót, amelyben Hanzli Péter a Háttér Társaság szakértőjével, Dombos Tamással segít abban, hogy mi a teendőnk akkor, ha támadás és minket. A másik, szintén mindenkit foglalkoztató téma a munkahelyi tolerancia. Ebben Süvöltős Tamás járt utána a Magyarországi helyzetnek, illetve annak, hogy a nagy multik hogyan támogatják meleg munkatársaikat.

company oktoberEgy kis időutazásra invitál minket Pálfi Balázs. A Sziget Fesztivál meleg sátrának, a Magic Mirrornak kis történetét meséli el Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… címmel. A szerkesztőség oszlopos tagja, Szücs Balázs Közélet rovatában az önkormányzati választásokról ír, ugyanis az egyik párt kampányában ő is részt vett, és leírta tapasztalatait. Ebben a hónapban felköszöntik az art mozik talán legrégebb óta működő komplexumát, a 21 éves Művész mozit, de bemutatkozik a nemrég nyílt új meleg-szórakozóhely, a Basszuskulcs Club is.

Természetesen a jól megszokott rovatok is jelentkeznek. A könyvajánlóban a homoszexualitásáért börtönbüntetésre ítélt Oscar Wilde: Teleny című könyvét ajánlják figyelmünkbe, Egészség rovatukban Jakab István egy szexuális úton terjedő betegségről, a tripperről ír, Vidék rovatukban a Miskolcon nemrég nyílt Passion Klub mutatkozik be, de újra kiosztja a Company záptojásdíjait Stan Spicy is a celebvilág képviselőinek. A lányok megtudhatják, hogy miért is nevezik alternatív csajbulinak a Chicken Exitet, H. Barnabás a Transz rovatban pedig egy fontos kerekasztal-beszélgetésre hívja fel a figyelmet.

Szerkesztőségük legszebb tajga, Ádám is jelentkezik a turistákat útbaigazító írásával, Színház rovatukban a 10 éves Tangó Táncszínház Tangópillanatok című zenés-táncos előadásáról olvashatunk, de újra terítéken a Púder, amelyben a transzvesztita előadó, Ginger írja le gondolatait, és találkozhatunk Lady Dömperrel is a főzőrovatában. És végül, de nem utolsósorban, ismét megtudhatjuk, mit üzennek a csillagok az októberi horoszkópban, illetve részletes programnaptárukból tájékozódhatunk, hogy hol milyen programok várnak ránk.

Keressétek a COMPANY magazin legfrissebb számát Budapesten 45 ponton, a szórakozóhelyeken, éttermekben, bárokban, szex-shopokban és a vidéki városokban (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged) egyaránt. Ha mégsem jársz ilyen helyekre, akkor a magazin weboldalán mindig letöltheted PDF formátumban akár az aktuális lapszámot akár a korábbi számokat az archívumban.

Jó olvasást és kellemes időtöltést mindenkinek!

pinkvanilla.hu

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook