Zenei ajánló: Barbra Streisand - The Ultimate Collection

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

barbra streisandbarbra

A díva legnagyobb slágerei egy vadonatúj válogatáson 2010. október 25-én!

 

Barbra Streisand  legutóbbi, "Love Is The Answer" című, Amerikában és Nagy Britanniában is #1 helyezést elért albumának kereskedelmi sikere után a Sony Music 2010. október 25-én megjelenteti a "The Ultimate Collection" című válogatást. Az új CD-n a művésznő 18 legnagyszerűbb slágere lesz hallható, melyek az elmúlt 50 év során váltak klasszikus slágerekké szerte a világon.

A "The Ultimate Collection" dalai: Woman In Love, Evergreen, The Way We Were, You Don't Bring Me Flowers, Guilty, No More Tears (Enough Is Enough,) Don't Rain On My Parade, Memory, Papa, Can you Hear Me?, As If We Never Said Goodbye, Tell Him, Stranger In A Strange Land, I've Dreamed Of You, Send In The Clowns, People, Smile, In The Wee Small Hours Of The Morning és a Somewhere.

barbra streisand

Nemcsak énekesnőként tette le névjegyét a szakmában, díjnyertes színésznő mind a színházban és a filmvásznon, koncerteket ad, filmproducer, filmrendező, forgatókönyvíró és dalszerző is egyben. Két Oscar-díj, öt Emmy-díj, 11 Golden Globe-díj, 10 Grammy-díj, egy Tony-díj, két Cable Ace- és három Peabody-díj büszke tulajdonosa - egyedül ő mondhatja el magáról, hogy minden fontosabb díjat megnyert már. Ezeken felül is még számos díjban és kitüntetésben részesült (pl. Amerikai Film Intézet - Életmű díj, Egyesült Államok - Nemzeti Medál, Franciaország - Becsületrend), februárban pedig a MusiCares Person Of The Year díját fogja megkapni.

Streisand az egyetlen olyan előadó, akinek sikerült 5 egymást követő évtizedben is #1 helyezést elérő albumot megjelentetnie. Barbra Streisand összesen 51 arany, 30 platina és 13 multi-platina státuszt elért albummal büszkélkedhet eddigi karrierje során, mellyel minden más énekesnőt maga mögé utasít a RIAA adatai szerint, ráadásul ő a legsikeresebb énekesnő is 71,5 millió eladott albummal az USA-ban. A tavalyi "Love Is The Answer" album megjelenésével a legelső és legutóbbi #1 albuma között eltelt idő immáron 46 évre növekedett - megelőzve minden más előadót ezzel. "A Love Is The Answer" Magyarországon is aranylemez lett tavaly.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook