Budapest Bears Weekend 2010

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

gay bear gay bear

A Medveklub, GayBears és a BudapestBears együttműködésével szeptemberben nemzetközi macitalálkozó lesz Budapesten.

A Budapest Bears Weekend idén már második alommal kerül megrendezésre, melynek keretében tavaly először választották meg Magyarország legszebb maciját. A Mr. Bear Hungary cím idén is kiadó! Szeptember elsejével elindult a legszebb maci és maci bocs címért való nemes küzdelem, a jelöltekre már most is lehet szavazni a www.gaybears.hu/mrbear weboldalon feltüntetett módon!

Budapest Bears Weekend - programajánló

A második magyarországi macitalálkozó több bulit és más ismerkedési lehetőséget kínál.

09.23. Csütörtök: Este nyolckor köszönthetik egymást a magyar és a külföldről érkező macik és macikedvelők a Szép utcai bárokban (Habroló, Funny Carrot). A MixerPultban egy igazi Medve Keveri majd a koktélokat!

09.24. Péntek: 16.00-tól fürdőzéssel indul a hétvége. Találkozás a Király fürdőben. A közös ejtőzés után Újra találkozó a Szép utcában a fennt említett helyeken 19.00-20.00 között.

21.00-tól Indul a Medveklub Buli az Action bárban. Erotikus műsor és a Mr Bear Hungary versenyzői várják a kedves vendégeket! Figyelem Az első szavazatokat itt lehet leadni jelöltekre! Utána hajnalig tartó táncőrület! Ezen az estén velünk lesz a Grand Safe show társulata és a Nagy Szex Teszt kitöltöi között értékes nyereményeket sorsolnak ki!

09.25. Szombat: 14.00: Állatkerti sétával kezdődik a délután, Találkozó A városligetben az Állatkert bejáratánál. 18.00.-kor indul a a Magnum Szaunában a Mr Bear és a Mr Cub Választás! Itt dől el, hogy kik lesznek 2011-ben a Macivilág királyai.

budapest bears weekend

A szavazás menete: a Mr. Bear és Mr. Cub jelöltekre szeptember 1. és zeptember 25. között SMS-ben lehet szavazni a www.gaybears.hu/mrbear oldalon feltüntetett módon. Szeptember 25-én este a Magnum szaunában showműsorral egybekötött választáson a jelenlévők személyesen is leadhatják szavazatukat, valamint a jelöltek különböző játékokban is gyűjthetnek pontokat. Az SMS-ben érkezett és a helyben leadott szavazatok, valamint a versenyzők által összegyűjtött pontok együttes kiértékelését követően a legtöbb szavazatot kapó jelölt lesz Magyarország legszebb macija illetve maci bocsa 2011-ben!

Szombat 22.00: Egy Fergeteges Macidiszkóval Zárjuk az estét a Margitszigeten a Sziget klubban! Karaoke Bearface-el, minden idők legjobb slágerei és egy fantasztikus show vár minden érdeklődőt.

09.26 Vasárnap: Búcsúebéd a Trófea Étteremben. Erre az eseményre előzetes regisztráció szükséges a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. cimen! Az ebéd minimálisan 15 fő részvételével valósul meg!

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook