Zenei ajánló: Glee Cast - Glee - The Music Vol.1.

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

gleeglee

Augusztus 28-án indult az RTL Klubon minden idők egyik legsikeresebb musical sorozata, a Glee, mely egy amerikai gimnázium énekszakkörének mindennapjait mutatja be.

A sorozatban a tinédzser szereplők adásról adásra újabb és újabb, közismert dalok feldolgozásait adják elő (pl. Rihanna: Take A Bow, Jordin Sparks: No Air, Celine Dion: Taking Chances, Queen: Somebody To Love, Avril Lavigne: Keep Holding On, Lionel Richie: Endless Love, John Lennon: Imagine, Kelly Clarkson: My Life Would Suck Without You, stb.), mely a sorozat filmzenéjének első két lemezén is megtalálhatóak. 2010. augusztus 30-án az első lemez jelent meg, majd az ősz folyamán érkezik a második rész is.

Az USA-ban már az első évadhoz kapcsolódó kiadványok is poptörténelmet írtak tavaly. 3 album, 2 mini-album és a sorozatban nem szereplő Last Christmas Wham! átdolgozásból összesen 7 millió dalt és 2,5 millió albumot adtak el. Az Egyesült Királyságban 6 hónapja indult a sorozat és már 23 Top 50 kislemezt produkált, melyekből összesen közel 1 millió letöltést vettek meg a rajongók. Az 5 CD-ből július végéig 747.000 darab talált gazdára.

Gleeglee
1. “Don’t Stop Believin’”
2. “Can’t Fight This Feeling”
3. “Gold Digger”
4. “Take a Bow”
5. “Bust Your Windows”
6. “Taking Chances”
7. “Alone”
8. “Maybe This Time”
9. “Somebody to Love”
10. “Hate On Me”
11. “No Air”
12. “You Keep Me Hangin’ On”
13. “Keep Holding On”
14. “Bust a Move”
15. “Sweet Caroline”
16. “Dancing with Myself”
17. “Defying Gravity”



pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook