Megjelent a szeptemberi COMPANY

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

company medi company

Augusztus 27.-én pénteken, ismét megjelent az ingyenes, országos terjesztésű COMPANY magazin legfrissebb száma!

Az e havi szám tartalmából:


Elsőként visszatekinthetünk az elmúlt hónap egyik nagy rendezvényére, a Sziget Fesztiválra, azon belül is a Magic Mirror sátor életébe. Lady Dömper és Miss Mandarin arra keresték a választ, hogy az idén 10 éves Magic Mirror színpadáról miért tűntek el 5 éve a magyar transzvesztiták. Szücs Balázs az alsóörsi rendőrtragédia kapcsán írta le gondolatait, miszerint a bulvármédia a szokásos, ízléstelenül szenzációhajhász módján „nyomozgatott” és találgatott, hogy a két férfi között intim viszony állt-e fent.

Hónapról hónapra találkozhatunk interjúkkal is magazin oldalain, ez most sincs másként. Augusztusban elindult Sztárok rovatuk következő vendége Gallusz Niki énekesnő, akit a munkájáról, valamint a melegekhez fűződő kapcsolatáról faggattak, másik beszélgetésük interjúalanya Kovács Tímea volt, az április végén alakult Vállald Magad civil szervezet elnöke.

companyAugusztusban ünnepelte a Capella 15. születésnapját, az eseményen a szerkesztőség is jelent volt, és egy képes beszámolót készítettek, a Krónika rovatunkban bemutatkozik Budapest új melegkávézója, a Bolondóra. Persze nem hiányozhat magazinukból a programajánló sem, rögtön két eseményre is felhívják a figyelmünket: az egyik a szeptember elején induló Grand Safe Show új országos kampánya, a Nagy Szex Teszt, a másik pedig a hónap utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Budapest Bears Weekend, amely Közép-Európa legnagyobb medvehétvégéje lesz, bulikkal, fürdőzéssel, szaunázással és maciszépségversenyekkel.

Természetesen a jól megszokott rovatok is jelentkeznek. Könyvajánlójukban Szücs Balázs: Légy az otthonom! címet viselő párterápiás és önismereti tréningkönyvéről olvashatunk, Egészség rovatukban Jakab István a Brightoni Egyetem AIDS-prevenciós projektjének, az Everywhere magyarországi tapasztalatairól ír, Világháló rovatukban Hanzli Péter az interalia.org.hu oldalát vette górcső alá, de újra kiosztja a Company záptojásdíjait Stan Spicy is a celebvilág képviselőinek. A lányok megtudhatják, hogy mi fog történni az októberben megrendezésre kerülő LIFT fesztiválon, H. Barnabás a Transz rovatban pedig a transzszerelemről ír. Szerkesztőségük legszebb tajga, Ádám is jelentkezik a turistákat útbaigazító rovatával, moziajánlójukban pedig a Művész mozi filmjeiből válogatnak.

És végül, de nem utolsósorban megtudhatjuk, mit üzennek a csillagok a szeptemberi horoszkópban, illetve milyen programok várnak ránk az ősz első hónapjában.

Keressétek a COMPANY magazin legfrissebb számát Budapesten 45 ponton, a szórakozóhelyeken, éttermekben, bárokban, szex-shopokban és a vidéki városokban (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged) egyaránt. Ha mégsem jársz ilyen helyekre, akkor a magazin weboldalán a mindig letöltheted PDF formátumban akár az aktuális lapszámot akár a korábbi számokat.

Jó olvasást és kellemes időtöltést mindenkinek!

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook