Megjelent az augusztusi Company

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

company company

Július 30.-án pénteken, ismét megjelent az ingyenes, országos terjesztésű COMPANY magazin legfrissebb száma. Az e havi szám tartalmából:


Elsőként visszatekinthetünk az elmúlt hónapra, vagyis a 15. Budapest Pride-ra, ami egy hétig a szabadságról, a közösségről, az egymásért való kiállásról kellett volna, hogy szóljon! Sajnos a szélsőjobb most sem fért a bőrébe, kisebb-nagyobb incidensektől eltekintve mégis lezajlott az egyhetes rendezvény. Két beszámoló is készült az eseményről, az egyik magáról a felvonulásról, a másik pedig az egész hetet értékeli.

companyFolytatva a beszámolókat, Süvöltős Tamás kollégájuk egy képriportot készített az Action-ben megrendezett Medveklub-ról, de jelen voltak a szerkesztőség tagjai a Capellában tartott radiocafé I. Melegedő Live Show-n is. Megismerkedhetünk ebben a hónapban a budapesti szexshopokkal, de elkalauzolják az olvasókat a Szép utcába is ahol egymás mellett megfér boldogságban a Habroló és a Funny Carrot. Természetesen a jól megszokott rovatok is jelentkeznek, könyvajánlójukban a yaoi varázslatos világába utazhatunk, mégpedig egy japán képregény segítségével, Egészség rovatukban Jakab István az óvszerhasználathoz ad tanácsokat, Világháló rovatukban Hanzli Péter pedig a fluff.hu oldalát vette górcső alá. Tölgyesy Zoltán egy új rovattal jelentkezik, melyben hónapról-hónapra egy ismert emberrel (színész, énekes, politikus, televíziós) készül interjú, elsőként Lehoczky Zsuzsa Kossuth-díjas színésznő szerepel a magazinban, de kiosztja a Company záptojásdíjait Stan Spicy is a celebvilág képviselőinek.

A lányok megtudhatják, hogy milyen programok várnak rájuk augusztusban, H. Barnabás a Transz rovatuk előző hónapban megkezdett sorozatát folytatja Transzneműek és a munkahely címmel. A Company szerkesztőség legszebb tagja, Ádám is jelentkezik a turistákat útbaigazító rovatával, a mozi ajánlóban a Művész mozi filmjeiből találunk válogatást, és végezetül még egy interjút is olvashatunk, amit Szücs Balázs szerkesztő készített a Független Színház vezetőjével, rendezővel, Balogh Rodrigóval.

És végül, de nem utolsósorban megtudhatjuk, mit üzennek a csillagok az augusztusi horoszkópban, illetve milyen programok várnak ránk a nyár utolsó hónapjában.

Keressétek a COMPANY magazin legfrissebb számát Budapesten 45 ponton, a szórakozóhelyeken, éttermekben, bárokban, szex-shopokban és a vidéki városokban (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged) egyaránt. Ha mégsem jársz ilyen helyekre, akkor a magazin weboldalán mindig letöltheted PDF formátumban akár az aktuális lapszámot akár a korábbi számokat.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook