No, dobd be magad, Nyuszikám!

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

csajkaElső Női Dartsbajnokság a Merlinben (V. Gerlóczy u. 4.) szeptember 29-én a Csajka szervezésében a LIFT-en.

Ugyan ez nem vasárnap és nem a Szódában lesz, de a többi stimmel: 15h-tól nevezés a helyszínen, a verseny pedig 15.30-kor kezdődik a sorsolással és a csoportmeccsekkel. A nevezési díj ezúttal 500 Ft, és a nyertesek a vállba veregetésen túl így is kapnak ajándékot, érmet és oklevelet, tehát a jó szokások ezúttal is maradnak köszönhetően az Akciócsoport 9 tagjának.

Vendégeink lesznek a sportág jeles képviselői: a többszörös felnőtt női világbajnok és édesanyja, a Budapesti Darts Szövetség Elnökségének tagja.

A játékra jelentkezz előzetesen az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. címen, hogy mindenképp beleférj a keretbe!

A Csajka egy új szerencsejátékkal is bemutatkozik, a CsajTIPPmix-szel 19.15-től.

A lényege, hogy a kivetített 10 kép megjelenési dátumát kell megtippelni, és aki összességében a legközelebb jár az igazsághoz, az nyeri a többiek a fogadásra bedobott teljes pénzét. Semmilyen előzetes ismeret nem szükségeltetik hozzá, csak rá kell érezni, hogy a 20-as évektől a 70-es évek végéig készült pin-up képek és egyéb erotikusmagazin címlapok pontosan mikori származásúak.

Szóval a játék látványnak sem utolsó, nem beszélve a kultúrtörténeti vonatkozásáról!

 

csajka darts bajnokság

 

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook