Mozi ajánló: Utál a csaj - kedvezményes vetítés

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

mozi mozi

Audience Wanted 8-9 | SPIKE LEE - Utál a csaj (She Hate Me)
Péntekre egy igazi csemegét választottunk nektek. A leszbikus témát is érintő “Utál a csaj” (She Hate Me) című Spike Lee remekmű kerül vetítésre 20:45-kor az Odeon-Lloyd-ban. Kedvezményes páros akció: 1000ft / 2fő.

Audience Wanted 8 | Utál a csaj (She Hate Me) | Június 11, Péntek, 20:45

Jegyeket itt tudtok foglalni: http://audiencewanted.info

Rendező: Spike Lee | Szereplő: Anthony Mackie, Kerry Washington, Ellen Barkin, Monica Bellucci, Jim Brown, Ossie Davis, Jamel Debbouze, Brian Dennehy, Woody Harrelson, Ling Bai, Lonette McKee, Paula Jai Parker, Q-Tip, Dania Ramirez, John Turturro, Chiwetel Ejiofor, David Bennent | Operatőr: Matthew Libatique | Zeneszerző: Terence Blanchard | Író (Forgatókönyvíró): Michael Genet, Spike Lee

Jack Armstrong, az egykori boxoló fia, aki már a Harvardot végzett yuppie-k tipikus képviselője, egy a tőzsdére bevezetett multinacionális gyógyszergyár elnökhelyettes-biokémikusa. Cége az AIDS elleni vakcina elsőként való bevezetése érdekében nem riad vissza az illegális módszerektől, a kísérleti adatok manipulálásától, a valós eredmények visszatartásától. Egy tragikus haláleset kapcsán Armstrong rájön a cég felső vezetésének manipulációira, de abban nem hajlandó részt venni, és a felügyeleti szerveknél panaszt tesz. Pillanatokon belül elveszíti munkáját, bankszámláját letiltják.

Szorult helyzetében mentőövként érkezik önjelölt üzletasszonnyá avanzsált, egykori menyasszonyának, a leszbikus körökben mozgó Fatimának szenzációs, ámbár nem túl etikus ötlete: a spermabankoktól idegenkedő, de gyermekre vágyó hölgyeknek kínáljanak emberközelibb megoldást.

ODEON-LLOYD MOZI, 1136 Hollán Ernő u. 7. Tel.: 329-2064

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook