Zenei ajánló: Christina Aguilera - Bionic

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

christina aguileraxtina

Pörgős, szexi slágerek és lenyűgöző balladák, ahogy senki más nem képes előadni! A Hang visszatért! Az új album már a boltokban!

30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine “Minden idők 100 legjobb énekese” közé, az ötszörös Grammy-díj nyertes Christina Aguilera már eddig is példa nélkül álló sikereket ért el. Christina az elmúlt egy évét szorgos munkával töltötte a stúdióban, így megjelenhetett új, régóta várt negyedik stúdióalbuma, a “Bionic” június 7-én. Az első kislemezdal a “Bionic”-ról a viharos, lendületes himnusz, a “Not Myself Tonight”, melyet Polow Da Don producer segítségével készített.

christina aguileraA “Bionic” dalait Christina Aguilera mellett olyan neves producerek és közreműködők jegyzik többek között, mint Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch, a Ladytron. “Ennyi tehetséges és általam elismert művésszel és producerrel dolgozni ezen az albumon valóban fantasztikus élmény volt. A művészek, akiket a lemez elkészítéséhez választottam, rengeteg egyedi hangzást vittek a “Bionic”-ba. Az volt a szándékom, hogy belépjek az ő világukba, és ezáltal vegyítsük azt az én saját víziómmal és hangzásvilágommal. Az eredmény varázslatos lett.” – jegyezte meg Christina. Az albumon szintén megtalálható lesz egy ballada régi producertársa, Linda Perry tollából “Lift Me Up” címmel. A “Bionic” cím Aguilera azon képességét tükrözi, hogy képes zenei skáláját még tovább tágítani, és olyan módokon használni hangját, ahogyan azelőtt még nem hallhattuk.

Christina számos műfaj és zenei stílus egyedi keverékeként jellemzi az albumot: “Felfedeztem és megalkottam egy friss, szexi érzést mind elektronikus mind organikus elemeket felhasználva, játékos és önelemző témákat is érintve. Már izgatott vagyok, hogy a rajongóim is hallhassák az új anyagot. Ez egy olyan valami lesz, amire senki sem számít.” Azon felül, hogy befejezte az új albumot, melyet saját otthoni stúdiójában rögzített első fia születése után, Christina részt vett első filmjének, a “Burlesque” elkészítésében is. A film, melyben szerepel Cher, Stanley Tucci és Kristen Bell is, idén ősszel érkezik a mozikba.

Bionicchristina aguilera bionic1. Bionic
2. Not Myself Tonight
3. Woohoo feat. Nicki Minaj
4. Elastic Love
5. Des Nudites
6. Glam
7. Prima Donna
8. Sex For Breakfast
9. Lift Me Up
10. All I Need
11. I Am
12. You Lost Me
13. I Hate Boys
14. My Girls
15. Vanity


Rendelés: Bookline


Not Myself Tonight videoklip
Hivatalos weboldal

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook