Megjelent a májusi Company

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

company Company

Április 30-án pénteken, ismét megjelenik az ingyenes, országos terjesztésű programmagazin legfrissebb száma!

 

Az e havi szám tartalmából:

Május végén egy nemzetközi konferenciának ad otthont Budapest, ahol LMBT-üzletemberek beszélgetnek a gazdaság és a melegség viszonyáról. Hanzli Péter beszélgetett a számos külföldi és magyar résztvevőt felvonultató, workshopokat is tartalmazó, színvonalasnak ígérkező rendezvény szervezőjével. Előző havi lapszámuk megjelenése után sok levelet kapott a szerkesztőség, amelyben leírták az olvasók, hogy mennyire örültetek a Martin Passolival készült interjúnak, és hogy több ilyen anyagot szeretnének a lapban. Ezen felbuzdulva újra egy kis erotikát találunk a magazinban, egy másik magyar pornós hírességünkkel, Arpad Miklossal. És ha már itt tartunk, nem olyan régen derült ki, hogy a Megasztár 5 új stylistja is melegpornózott. Nos, Stan Spicy bulvárfelelősük utánajárt, hogy mi is történt.

companyKözélet rovatuk is egy újabb cikksorozatba kezd, amely az évenkénti Meleg Méltóság Menetének szükségességét boncolgatja. Elsőként a főszervezőt, Steigler Sándort kérdezték. A májusi szám nyomdába kerülésekor még a második forduló előtt voltunk, mégis, a választások eredménye eldőlt. Ezek tanulságáról írt Szücs Balázs megfontolandó gondolatokat. Újraindult a Radio Cafén a Melegedő című életmódmagazin is, ennek kapcsán az alkotókkal készült beszélgetés is megtalálható a magazinban.

Május 17-én lesz a homofóbia- és transzfóbia-ellenes világnap. A COMPANY magazin és  a Frissmeleg is csatlakozott e világméretű kampányához, az IDAHO-hoz, ahol minden ország sajtóorgánuma a saját nyelvén jelenteti meg ugyanazt a nyilatkozatot, amelyben elítélik a megkülönböztetést, és felhívják mindenki figyelmét egy békésebb és egyenlőbb világ építésére.

Természetesen a már jól megszokott rovatokkal is jelentkeznek, könyvajánlójukban Szvjatoszlav Richter. A zongorista c. könyvét ajánlják figyelmünkbe, ami az egyik legnagyobb szovjet zongorista történetét meséli el, aki mellesleg meleg volt. Egészség rovatukban folytatják a HIV+ fiúval készült interjút a második résszel, valamint elolvashatjuk Jakab István, az Anonim AIDS Tanácsadó Szolgálat vezetőjével, Balogh Attilával az elmúlt hetek meleg-szórakozóhelyein tartott szűrések tapasztalatairól szóló anyagát is. Szintén az egészség témához kapcsolódik a Pluss Egyesület ügyvezető elnökével a májusban tartandó nemzetközi sajtótájékoztatóról és az AIDS-ben elhunytak emléknapjáról, valamint további terveiről készült anyaguk is.

Világháló rovatuk a Pride.hu oldalát vette górcső alá, Transz rovatukban a transzfóbia került napirendre. Tölgyesy Zoltán kollégájuk az Operettszínház Raktárszínházába invitál Parti Nagy Lajos Ibusár c. darabjára, Púder rovatukban pedig Mary Lou, az AlterEgo üdvöskéje írta le gondolatait. És végül, de nem utolsósorban, ismét megtudhatjuk, mit üzennek a csillagok a májusi horoszkópban, illetve azt is, hogy milyen programokkal várnak minket a szórakozóhelyek, bárok.

Keressétek a COMPANY magazin legfrissebb számát péntek estétől Budapesten 45 ponton, a szórakozóhelyeken, éttermekben, bárokban, szexshopokban és a vidéki városokban (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged) egyaránt. Ha mégsem jársz ilyen helyekre, akkor a magazin weboldalán a http://www.companymedia.hu –n az ARCHÍVUM részében mindig letöltheted PDF formátumban akár az aktuális lapszámot akár a korábbi számokat.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook