Atlasz Budapest Kupa tánvcerseny

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

meleg táncosokZenés-táncos támogató parti a PRIDE nyitó napján, az Eklektika Kávézóban - 2007. július 5. 20 órától.

Aki ebben az időpontban az Eklektika Kávézóban eszik-iszik, csinos használati tárgyakat vásárol vagy pénzt, ötletet adományoz, bartert ajánl fel, az Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb LMBT eseményéhez járul hozzá - miközben gyönyörködik a lány illetve fiúpárosok táncbemutatóiban, hallgatja a vérpezsdítő vagy andalító zenét, sőt, elsajátíthat néhány tánclépést is! Itt egy este bárki sztár lehet a táncparketten!

Az est MC-je LADY DÖMPER.

Az ABK azonos nemű táncverseny szervezői a fesztivál keretében rendezik meg immár második támogató partijukat. A Kupára, amely Magyarország egyik legnagyobb melegbarát sporteseménye, 2007. október 13-án kerül majd sor. Ez már a második nemzetközi azonos nemű táncverseny, ami magyar földön, LMBT szervezésben, és jórészt LMBT versenyzőkkel, szervezőkkel zajlik.

Mozi után, buli előtt a legkellemesebb melegbarát esemény a fővárosban!

S akinek megtetszik az azonos nemű tánc, és többet is szeretne gyakorolni, az jelentkezhet az újraalakult Eklektika tánciskolába: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. . Hobbi és versenytánc, kezdő és haladó szinten.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook