Megjelent az áprilisi Company

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

company medi Company

Március 31.-én, szerdán ismét megjelent az ingyenes, országos terjesztésű COMPANY magazin legfrissebb száma!

 


Az e havi szám tartalmából:

A címlapon Martin Passoli magyar melegpornószínész szerepel. Az exkluzív interjúban Hanzli Péter kérdezte a fiatal filmest eddigi munkáiról, terveiről. Nagy sikert aratott az előző havi számukban Magyar Kornéliával, a Progresszív Intézet igazgatójával, politikai elemzőjével készített interjú. Most folytatódik Közélet rovatuk, melyben a választási kampány értékelését, valamint a lehetséges jövőbeni kilátásokat immáron Lakner Zoltánnal, a Vision Politics vezető elemzőjével vették górcső alá, de olvashatunk egy összefoglalót arról, hogy miként is nyilatkoztak a pártok, mikor a magazin azt kérdezte tőlük, mit is tennének a következő ciklusban az LMBT-emberek jogegyenlőségéért.

companyAz áprilisi számban találhattok egy anyagot a fétis szexről egy szakértővel, és megtudhatjuk, mit is jelent a fétis, miben más, mint a „normál” szex, mert sok mindent még mindig nem tudunk. Ebben András, a Black Dream Fetish Shop tulajdonosa segített a szerkesztőknek. A lap fontosnak tartja, hogy hasábjain fiatal magyar tehetségekkel ismertessék meg az olvasókat. Németh Attilával, a virágkötészet egyik magyarországi titkolt nagymesterével, és egy befutott divattervezővel, Váradi Csabával beszélgetést olvashatunk elkészült munkáikról, terveikről.  Szokásos rovataik is jelentkeznek, a Világhálóban ebben a hónapban minket ért a megtiszteltetés, ugyanis a Pinkvanilla.hu-t vették górcső alá, a Csajok rovatuk Takács Mária Eltitkolt évek című filmjéről szól, amelyről bízvást mondhatjuk, hogy korszakos munka. S ha már filmek, ki ne hagyjátok a Művész mozi legújabb filmajánlatait, valamint Tölgyesy Zoltán színházrovatát, melyben a Vígszínház, Augusztus Oklahomában című darabjáról írt. Egy kitűnő könyvet is ajánlanak figyelmetekbe, mégpedig Martin Amis, Siker című munkáját, ami két mostohatestvér kapcsolatáról, és egyikük meleg kalandjairól szól. Stan Spicey kollégájuk sem volt rest így ebben a tavaszi zsongásban, és ahelyett, hogy tojásokat festett volna locsolóinak, ismét a celebvilágot dobálta meg záptojásaival. Sőt utánanézett az elmúlt hetek magyar meleg botrányainak is, hiszen volt bőven. Az egyik rendőrről kiderült, hogy komoly melegpornós karrierje volt, míg egy másik tűzoltót kollegái spicces hangulatban szexuálisan „inzultálták”.

Vidék rovatukban a győri bulikról olvashattok, a Fókuszban Süvöltős Tamás folytatja sorozatát az ismerkedés módjairól, ebben a hónapban a klubok és a kávézók életébe nyerünk bepillantást. Szerkesztőségük legszebb tagja, Ádám is jelentkezik a külföldi turistákat útbaigazító írásával, és itt van Dömper öreganyánk, akit most is lefőzött egy kedves vidéki olvasó. Púder rovatukban Miss Mariann, a Capella előadója osztja meg veletek gondolatait, Transz rovatukban pedig a Háttér Társaság által szervezett LMBT- közéleti esték utolsó beszélgetéséről olvashattok, amelyet a szervezők a transzneműek problémáinak szenteltek. S ha még bármilyen kétségetek lenne afelől, hogy mi történhet veletek ezen a tavaszon, akkor a COMPANY horoszkópjából mindent megtudhattok.

Keressétek a COMPANY magazin legfrissebb számát Budapesten 45 ponton, a szórakozóhelyeken, éttermekben, bárokban, szex-shopokban és a vidéki városokban (Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged) egyaránt. Ha mégsem jársz ilyen helyekre, akkor a magazin weboldalán a http://www.companymedia.hu –n mindig letöltheted PDF formátumban akár az aktuális lapszámot akár a korábbi számokat.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook