PRIDE ISLAND EUROPA 2007.augusztus 2--5 Budapest, Városliget

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Ajánló

pride islandDesiré Dubounet egész Európát látja vendégül.

Az orvos, jazz-rock énekes, és melegjogi aktivista, Desiré Dubounet. augusztusban a P.I.E. 2007 idejére egész Európát szeretné vendégül látni. Éppen ezért pénzt és fáradtságot nem kímélve, egy olyan rendezvénysorozatot álmodott meg, melynek szerves része a Mr Gay Europe 2007 választás, de ugyanekkor Magyrország fővárosában, Budapesten, a Városligetben partyk, délutáni piknik koncertek, neves hazai fellépőkkel, kirakodóvásár, lounge és szabadságjokkal foglalkozó konferencia is helyt kapnak.


Boy George a szombat esti parti sztárja

 

boy georgeBudapesten a nemzetközi clubzenei legenda Boy George. A sztár DJ elfogadta a meghívását a Pride Island Europa 2007 rendezvénysorozatnak, és ebből az alkalomból hazánk fővárosába utazik egy exklúzív szettel, amit a hazai és nemzetközi közönségnek készít. Ígérete szerint, most is olyan friss zenei csemegékkel áll majd a DJ pult mögé az extrémitásoktól cseppet sem mentes Boy George, amelyek emlékezetessé teszik ezt az éjszakát. A party helyszínét éppen ezért a szervezők igyekeznek szintén egy extrém, de méltó helyre leszervezni, így a Fővárosi Nagycirkuszban látjuk vemdégül mindazokat, akik elfogadják a meghívást erre az igencsak magas színvonalú partyra.

George Alan O'Dowd, ismertebb nevén Boy George 1961-ben született az angliai Kent tartomány Eltham városában. A popénekes és zeneszerző komolyabb hírnévre először a 80-as években tett szert, az akkor alakuló Culture Club nevű zenekarával. A glam rock stílusban játzó zenészt saját bevallása szerint is, pályája elején olyan élő legendák befolyásolták mint Iggy Pop vagy David Bowie. A külső jegyeiben, azaz hihetetlen smink és haj-, valamint ruhakollekciókbn fellépő Boy George a kezdeti népszerűség után töbször is visszatért már sikeresen a nemzetközi zenei vérkeringésbe. Zenei stílusa nagyjából a rock, raggie és elektro műfajokkal rokoníthatóak. Újabban zenei producerként, Dj-ként működik, és kap meghívásokat a legmenőbb kluboktól. Legismertebb slágerei: a "Do You Really Want To Hurt Me"; "The Crying Game"; "Electro Hetero".

www.prideislandeuropa.com
www.mrgayeurope.com

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook