Homoszexualitás- Választás, vagy genetika?

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Életmód

homofóbia melegség

Nagyon sokan -tévesen- azt hiszik, hogy a homoszexualitás egy döntés. 
De valóban olyan a szexualitás mint egy kalap, amit le és fölvehetünk? Igen és nem.

 



Olyan világban élünk, ahol az emberek kiállnak magukért, lázadnak. Sok fiatal kipróbálja a szexet és a nemi életet saját nemű társaival divatból. Talán mert ez lázadás a szüleik ellen, vagy mert ez lenne a téma suliban két hétig. Ezek az "újbuzik" nem buzik, csak viccből botrányt csinálják ( A buzi szóra sokan ágálnak, de ha belegondolunk, elveszti a negatív értelmét, ha használjuk.)

Bizonyított tény, hogy a valós homoszexualitás igazából csak biológia. Például, minél több fiúgyermeket szül egy nő, annál nagyobb az esélye rá, hogy meleg legyen a következő születendő fiú. "Anyuci mindig a legkisebbet babusgatja, "elbuzítva" őt"
Tévedés! Megállapították, hogy amikor egy nő terhes egy fiúgyermekkel, az anya teste felismerve a hímnemű testet (a gyermek), antitesteket termel ellene, amely, minél több van belőle, annál nőiesebbé teszik a fiút, és a hormonállományában is megnövelik a női hormonok mennyiségét.

Ha még mindig nem voltam elég meggyőző:
Ki választana olyan életformát, amelyet kiközösít a társadalom? Képzeld el magad egy azonos nemű barátoddal. Szörnyű? Undorító? Ugyanezt érzik a melegek, amikor rájuk kényszerítik, hogy heterók legyenek.

A szexuális orientációt befolyásoló tényezők születés előtt kialakulnak. Az, hogy kinél mikor, és hogy jön elő, az már az eseményeken múlik. 

Sasaki Shinya

 

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook