2014. július 09. szerda, 09:22
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
Burger King Proud Whopper Proud Whopper

LMBT vásárlói büszke támogatójának kiáltotta ki magát a gyorsétteremlánc. Mindezt a vállalat emblematikus szendvicsének, a Whoppernek egy új változatával, a Büszke Whopperrel fejezi ki. Az akcióban a csavar az, hogy az "új" változat mindenben megegyezik a régivel, csak szivárványszínű papírba csomagolják. Az üzenet tehát az, hogy belül mind egyformák vagyunk - írja a Bloomberg Businessweek.

 
2013. április 02. kedd, 20:03
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
image gésa nőknek

A női vendégek kegyeiért kezdtek versengeni egyes gésákat foglalkoztató japán vendéglátóipari egységek a hagyományos látogatói körüket adó gazdag férfi vásárlók számának csökkenése miatt.

2012. augusztus 18. szombat, 13:04
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
meleg csehország turizmus

Mintegy 400 ezer meleg turista keresi fel az utóbbi időszakban évente Csehországot, ahol összesen mintegy 12 milliárd koronát költenek el - közölte Tomio Okamura, a cseh utazási irodák szövetségének alelnöke csütörtökön Prágában.

2011. október 12. szerda, 20:47
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
kutatás életrajz

A homoszexualitásra utaló önéletrajzot beküldő jelentkezőknek a heteroszexuális versenytársaikhoz képest negyven százalékkal kisebb az esélyük arra, hogy behívják őket egy állásinterjúra - derült ki egy amerikai kutatásból.

2011. augusztus 30. kedd, 17:40
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
tim cook tim cook

A kinevezéssel valószínűleg Tim Cook lett a világ legbefolyásosabb homoszexuálisa ezzel összhangban 2011-ben az Out Magazine is a legbefolyásosabb meleg embernek választotta.

2011. augusztus 05. péntek, 17:32
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
melegbarát cégek allianz

A német Allianz a szexuális kisebbségekhez tartozó dolgozók munkakörülményeinek javítását szorgalmazza, a világ legnagyobb biztosítótársasága levélben fordult az ügyben a vezető német vállalatokhoz - írta a Handelsblatt csütörtökön online kiadásában.

2010. június 11. péntek, 19:11
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
lloydsmeleg

A bank legújabb reklámkampányában egy meleg pár szerepel. A brit országos sajtóban jövő héten megjelenő hirdetések rajzfilm stílusban mutatják a két férfit festékes vödrök és tapétatekercsek mellett állva, a szlogen pedig: "Segítünk a házát álmai otthonává változtatni."

2010. június 02. szerda, 12:13
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
meleg reklámmeleg reklám

Egy középiskolás fiú ül a McDonald’sban osztályképet nézegetve, felhívja valaki, akinek azt mondja, hiányzik, és épp őt nézi az osztályképen.

2010. április 25. vasárnap, 19:41
Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail
stonewall gourmet Stonewall

Az üzlet tavaly 2009 októberén nyílt a Deák tér környékén a Sütő utca 2 szám alatt. Az üzletet Öreg András alapította. A Stonewall Gourmet név választása tudatos volt. A new york-i 1969. júniusi felkelésre utal.

1. oldal / 3

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Támogasd az oldalt

PayPal-on keresztül (bankkártyával is):

Egyéb módok

Bejelentkezés


Elfelejtetted bejelentkezési nevedet?

Facebook

Fórum

  • Nincs üzenet