LMBTQ verspályázat

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

Queer Kiadóverspályázat

A Queer Kiadó irodalmi pályázatot ír ki leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer tematikában. A szokásos toposzok mellett (szerelem, kiközösítés, hate crime, coming out stb.) külön várjuk az újszerű megközelítéseket is.
Pályázni máshol még nem megjelent művekkel lehet, az egyes versek terjedelme ne haladja meg a 2 A/4-es oldalt. Egy pályázó maximum 10 munkával jelentkezhet.

A pályázatokat Word-formátumban kérjük az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mailcímre (a levél tárgya: verspályázat), a dokumentumban feltüntetve a szerző nevét (illetve írói álnevét).

Beküldési határidő: november 30.

Díjazás: A kiválasztott művek megjelenést kapnak egy antológiában. Az első három helyezett számára további online megjelenést és könyvjutalmat biztosítunk. Minden szerző tiszteletpéldányt kap.

A beküldött pályázatok csak kitöltött adatlappal és a felhasználási szerződés aláírásával együtt érvényesek, melyeket az eredményhirdetés után küldünk ki a választott szerzőknek.

Teljes diszkréció: A pályázat kiírói a birtokukba jutott személyes adatokat, információkat egyértelmű felhatalmazás nélkül harmadik félnek nem továbbítják, kizárólag a pályázattal kapcsolatos kommunikációra használják fel. További információ: www.queerkiado.hu

pinkvanilla.hu

Kapcsolódó cikkek

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook