Szánsájn fesztivál a Cirkóban

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Kultúra

szánsájn fesztivál moziszánsájn

A tavalyi 15 éves a Cirko! rendezvény sikerén felbuzdulva Európa legkisebb mozija idén sem hagy minket filmek nélkül szomorkodni. Sőt ezen a nyáron kifejezetten a vidámságot célozzák meg, hiszen a Szánsájn fesztivál ideje alatt(azaz június 10. és 23. között) csak és kizárólag vígjátékokat fognak nekünk vetíteni. A szervezők ráadásul olyan értelemben meg kiterjesztették a hatókört, hogy ezúttal nemcsak cirkós csemegék lesznek műsoron, hanem más forgalmazók jobbnál jobb filmjeit is beválogatták.

szánsájn fesztiválLegyen ízlésünk a vígjátékok terén bármilyen, biztosan találunk majd kedvünkre valót, hiszen lesz itt durva fekete komédia, igazi térdcsapkodós, féktelen röhögés, visszafogottabb északi és déli viccek, mediterrán és angol humor, de előkerülnek a pikáns témák és olyan régi kedvencek is, mint például A legtöbb ember Kínában él vagy a Ponyvaregény. De nem kell bánkódniuk a biztonságos fősodor és a magyar filmek szerelmeseinek sem, mivel néhány hatvanas évekbeli magyar vígjáték is bekerült a programba. Sőt a már ismert művek mellett a Szánsájnon új, hazánkban még be nem mutatott filmeket is vetítenek, amiket csak ezen az eseményen lehet majd látni. A hangulat fokozása céljából a szervezők fröccsel és málnaszörppel kedveskednek minden jegy mellé.

A vígjátékfesztivál LMBT filmjei:

A legmelegebb nap június 10. csütörtök 18:30
Melegkonyha június 12. szombat 20:30
A legtöbb ember Kínában él június 14. hétfő 20:30
Mamma Mia! június 20. 18:30
A legtöbb ember kínában él június 23. szerda 18:30

Cirko-Gejzír 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 15-17.
Tel.: 1/269-1915, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook