"Majd ha szivárványszínű hó esik!"

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Sport

japán transzszexuálisLMBT Síparty

A meleg síhét idén 33. akalommal kerül megrendezésre a legendás síparadicsomban, Aspenben, sztárvendégekkel, divatbemutatókkal, éjszakai filmmaratonokkal, színház és városlátogatással. Szinte halljuk, ahogy felsóhajtasz: "Nálunk ilyesmi akkor lesz, ha szívárványszínű hó esik!" És tudod mit? Az álmod valóra vált: Magyarországon megszerveztük a legendás party-maraton kistestvérét!


Felhőtlen bulik, egézséges testedzés, baráti beszélgetések, finom falatok, korizás, városlátogatással egybekötött bevásárlótúra, és persze mellé gőzölgő forraltbor, azoknak, akik nem csak a hüttében szeretnek melegedni. Jól hangzik igaz? Akkor tarts velünk Magyarország első LMBT síparty-jára az ausztriai Gerlitzenbe! Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy már profin nyomod, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó között az esti szórakozás olyan új barátokkal, akik ugyanazt keresik, mint te: a felhőtlen örömöket és az új kapcsolatokat!

A melegek, leszbikusok, transzneműek és barátaik esti szórakoztatásáról a hét házigazdája, Steiner Kristóf és a Lollipop dj, Ernie Tisch gondoskodik a 80-as, 90-es évek legütősebb slágereivel, no meg egy kis laza elektroval, így garantált a dekadens bulihangulat. Igaz, három évtized késéssel, de mi megvalósítjuk a magunk kultúrális és sporteseményét - történelmet írni jobb később, mint soha. A regisztrációval garantáljuk neked a:
- szállást (ágyneműhuzatot biztosítunk)
- bővített félpanziós ellátást
- Gerlitzen Alpe síbérletet
- wellnes részleg használatát
- minden este ingyenes bulit
- magyar nyelvű éttermi kiszolgálást
- normál és gyógynövény szaunát
- gőzfürdőt
- wellness relaxációs termet
- fitnesstermet
- asztaliteniszt
IDŐPONT: 2010.03.13. - 03.18.
Jelentkezési határidő: 2010. 02. 15.
Hivatalos weboldal: www.lmbtsiparty.hu

pinkvanilla.hu

Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook