Már több, mint 6500 résztvevő regisztrált a 2010-es Gay Gamesre

Figyelem! Új ablakban nyisd meg. E-mail

Hírek - Sport

gay games köln gay games

Több mint 70 ország képviselői érkeznek majd Kölnbe a sportjátékokra. A Rhein Stadium hatalmas sportcsarnoka lesz a helyszíne a látványos megnyitó ünnepségnek. A játékok ideje alatt a főbb események a Neumarkt és Rudolfplatz-on, a város központjában található "sportfalukban" zajlanak majd.


100 napon belül kezdetét veszi Kölnben a 2010-es VIII. Meleg Játékok. Németország külügyminisztere, Dr. Guido Westerwell (demokrata párt) fogja ünnepélyes keretek között megnyitni a LGBT világ legnagyobb sport- és kulturális eseményét július 31-én a Rhein Energie Stadium sportarénában. Dr. Westerwell vette át a Kölni Meleg Játékok patrónusának szerepét. Már 70 ország, több mint 6500 sportolója regisztrált a sport- és kulturális eseményeken való részvételre. Csak összehasonlításképpen: az év elején a Vancouver-i Téli Olimpiai Játékokra körülbelül 2500 résztvevő regisztrált.

A Kölni Meleg Játékokra a regisztráció végső határideje május 31. A Kölni Meleg Játékokat népszerűsítő delegáció nemrég tért vissza az USA-ból, promóciós körútjukról. A Meleg Játékok lázában fog égni egész Köln július 31-től augusztus 7-ig. A "Meleg Olimpiai Faluk" a Neumarkt és Rudolfplatz közterületein lesznek felállítva. Ezen a helyszíneken találkozhatnak a résztvevők. Számtalan helyszínen színes programok várják majd a résztvevőket. Több mint 2000 ember vesz részt a zenekarok fesztiválján, a kórusfesztiválon és a cheerleader-ek fesztiválján. A kibontakozni vágyó művészek április végéig jelentkezhetnek a "Visual Arts" kiállításra, hogy megmutathassák munkáikat az egész világnak. Itt a közösségi szellem, a nagy tömegek megmozgatása a központi téma. Közvetlenül a Rhein Energie Stadium-ban megrendezésre kerülő megnyitó ünnepség után, a Lanxess-Arena Köln-Deutz-ban ad majd otthont a megnyitó bulinak. A jegyek árusítása már megkezdődött.

A Kölni Meleg Játékokra már teljes gázzal meg a készülődés. A számtalan sport- és kulturális esemény zavartalan lebonyolítására több, mint 3000 önkéntes jelentkezett.

pinkvanilla.hu
Google bookmarkTwitterFacebookJP-Bookmark

Nézz ránk itt is!

FacebookGoogleTwitter

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Facebook